Vejle fortsætter TryOut succes

Har du lyst til at prøve at spille golf, så tilbyder Vejle Golf Club dig fortsat muligheden for at teste af, om golf er for dig. Onsdag den 22. april, den 6. maj og den 20. maj er der introduktionsaften til det populære TryOut-koncept i golfklubben, som altså vil fortsætte udi 2015.

Skærmbillede 2015-04-17 kl. 12.22.02

”Vi tilbyder interesserede i at prøve golf, så de bliver sikre på om spillet er noget for dem, inden de skal betale indskud og medlemskab. TryOut-konceptet betyder, at folk selv kan vurdere, hvad der skal til af tid og træning, før de kan tage beslutning om de vil være medlem eller ej”, fortæller formand for begynderudvalget i VGC, Margit Jakobsen, der selv har spillet i 13 år og sætter stor pris på det sociale samvær, naturoplevelsen og den gode motion, som golfspil indebærer.

Betingelserne for at blive TryOut-medlem er, at du ikke tidligere har været TRYOUT-medlem i Vejle Golf Club og at du ikke tidligere har haft DGU-kort.

Så kan du prøve golfspillets for kun kr. 300, der går til dækning af bl.a. startmaterialer, som udleveres ved introduktionsaftnen. I 2015 er der, som noget nyt, inkluderet 4 gratis træningspas med klubbens trænerteam i TryOut konceptet.

Ved introduktionsarrangementet får deltagerne en rundvisning i klubben, ser træningsområderne og møder træner og begynderudvalg. Hvis du ønsker at deltage i introduktionsarrangementet, så meld dig til – enten via hjemmesiden, hvor der er en tilmeldingsformular, eller kontakt klubbens sekretariat på tlf 75 85 8185.

”Som TRYOUT medlem må du benytte golfklubbens faciliteter og spille på korthulsbanen (træningsbane med 9 golfhuller). Alt hvad du behøver for at komme godt i gang, er et par gode sko og en vindtæt trøje, så du ikke bliver kold og våd under spillet. Når du har gennemgået vores begyndersystem, får du et DGU-kort og må spille på den store golfbane”, fortæller Margit Jakobsen.

Begynderaktiviteterne foregår typisk om onsdagen, og for TryOutmedlemmer er der desuden arrangeret spil mandag sidst på eftermiddagen. På klubbens hjemmeside finder du også en lang række informationer om klubbens øvrige aktiviteter og arrangementer gennem sæsonen 2015.

 

Dette indlæg blev udgivet i Deals, Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.