12 september 2013 03:28

Af Søren Kragh

Så er der bling fra Pinnacle som nu frigiver nye bolde i serierne Pinnacle Gold, Ribbon og Bling. Det loves fra producentens side at boldene giver længde og en blød fornemmelse når de bolden træffes.

Så er der bling fra Pinnacle

 

 

 

 

 

Den nye Gold-serie kombinerer en high-speed kerne med en blødere skal, skulle give bedre feel, længde og forbedret shortgame.

De nye Gold-modeller er resultatet af en undersøgelse foretaget af producenten selv. Resultatet var at golferne elsker den længde boldende tilbyder, men at de gerne så at bolden blev lidt blødere, og dermed fk forbedret feel. Det er altså et ønske som Pinnacle nu har efterkommet, og tilbyder i de nye Gold bolde.

Pinnacle gold kommer i hvid og havd der efterhånden er bedste kendt som “Tour-Gul”, mens Ribbon modellen kommer i hvid med Susan G. Komen Fondets logo påtrykt. Fonden kæmper for udbredelse af kendskabet til brystcancer.

Pinnacle Golf BLING kommer i en række høj-optiske udgaver, som blandt andet tæller gul og gul. Boldene kan købes fra den første oktober, og kommer dusinvis i blandende farver, men kan dog også købes i ren pink udgave.

 

 

 

 

 

Ingen relaterede nyheder