11 september 2013 10:35

TaylorMade lancerer SpeedBlade jern

Forside UDSTYR TaylorMade lancerer SpeedBlade jern
Af Søren Kragh

Højere, længere og tættere på hullet! Det er ikke så lidt TaylorMade lover at de nye Speed Blade jern med hastighedslomme bidrager med til dit spil.

TaylorMade havde sidste år den bedst sælgende jern-serie på markedet, og følger nu op med en forbedret udgave af sidste års Rocket Bladez, under navnet Speed Blade.

TaylorMade SpeedBlade

TaylorMade SpeedBlade

De nye jern har hvad TaylorMade kalder en speed-pocket, altså en hastighedslomme. Hvad det lige går ud på forklarer fabrikanten med at der bag køllehovedet er en dyb lomme, som tillader køllehovedet at flexe og re-bounde hurtigere.

Det har i følge TaylorMade indflydelse på boldhastigheden og vinklen som bolden lanceres ved. Den nye teknologi giver et mere ensartet flyv og mere jævn boldhastighed.

Slutligt fortæller TaylorMade at spilleren opnår mere kontrol ved anvendelse af Spped blade-jernene, da boldens bane ender stejlt hvorved bolden lander mere vinkelret på banen, og dermed får bedre og hurtigere stop.

Højere, længere og tættere på hullet. Det er ikke så lidt TaylorMade lover at de nye Speed Blade jern bidrager med til dit spil.

Modellen rammer butikkerne omkring den første november.

TV: Se de nye SpeedBlade her

OG HER

Ingen relaterede nyheder