06 september 2013 03:03

Vind rejser for 100.000 kroner med Golfexperten.dk

Forside UDSTYR Vind rejser for 100.000 kroner med Golfexperten.dk
ANNONCE

Hos Golfexperten kan du gratis blive fordelskunde ved at tilmelde dig lige her. Er du fordelskunde får du endda automatisk lod i puljen, hvorfra der trækkes hele 20 vindere af golfrejser til Spanien, til en samlet værdi af cirka 100.000 kroner!

Du øger dine vinderchancer når du som fordelskunde køber varer hos Golfexpertens butikker, eller i webshoppen, som du kan besøge ved at klikke her. Læs mere neden for, og få lodder i puljen om de mange rejser – du kan sagtens nå det endnu.

Skærmbillede 2013-09-06 kl. 02.55.33

 

Få et samlet overblik over alle goderne ved at være fordelskunde lige her:

Udvidet service

Golfexperten gemmer dine kvitteringer for dig, så du altid har en kvittering i tilfælde af en reklamation, eller hvis dit udstyr bliver stjålet.
I forbindelse med fitting af udstyr, gemmer vi dine specifikationer, så du får optimal udbytte af en fitting i dine efterfølgende køb.

Øget reklamationsret

Udover den almindelig reklamationsret giver vi dig yderligere 3 måneders reklamationsret på dine produkter.

Undgå fejlkøb

Fortryder du dit køb inden for 14 dage, får du dine penge tilbage, hvis du foreviser bon og leverer varen tilbage i ubrudt, original indpakning.
Alle varer med byttemærke ombyttes til andre produkter eller tilgodebevis for købsbeløbet.

Opgradering

Køber du en af vores begynderpakker inkl. bag og vogn, får du et års tilbagekøbsgaranti på jern og køller. Ved en byttehandel med et nyt sæt eller andre lagervarer får du den fulde købspris fratrukket prisen.

Rådgivning

Vi tilpasser dit udstyr til din højde, armlængde og slagstyrke. Det giver dig det bedste resultat og laveste handicap.

Altid billigst

Vi giver dig international prisovervågning. Det betyder blandt andet, at priserne på udvalgte produkter med medlemspris er Danmarks billigste, da vi både overvåger det danske marked og holder et vågent øje med udenlandske webshops* for at sikre en fair pris – Og hvis vi er over 15% dyrere, sætter vi vores pris ned!
Vi ved, at konkurrencen på golfudstyr er hård, og priserne kan ændre sig hurtigt. Ser du inden for 30 dage efter dit køb en lagervare annonceret eller prisskiltet til en lavere pris i en anden fysisk dansk detailbutik, refunderer vi prisforskellen.**
**Gælder ikke ved køtilbud eller ugekampagner med begrænset mængde.
*Direct-golf.co.uk, Onlinegolf.co.uk, Golfonline.co.uk og Americangolf.co.uk

45 dage

At købe jern og køller er en vanskelig beslutning. Vores golfspillende personale vejleder dig omhyggeligt. Hvis du fortryder efter test på golfbanen, kan du inden for 45 dage bytte det købte med anden lagervare. Gælder kun jernsæt og køller.

Tilbud & Pristjek

Tilmeld dig vores nyhedsmail på vores hjemmeside: www.golfexperten.dk – Så får du automatisk først besked om prisnedsættelser, fantastiske tilbud og invitationer til spændende arrangementer.

OBS:

ALLE disse fordele får du kun som fordelskunde hos Golfexperten.

Ingen relaterede nyheder