05 september 2013 09:00

Titleist præsenterer ny 714-serie AP1 og AP2

Forside UDSTYR Titleist præsenterer ny 714-serie AP1 og AP2
Af Søren Kragh

Titleist er nu på banen med nye AP1 og AP2 jern i 714-serien. Jernene har fået forbedret flyveevne, og er blevet mere tilgivende, samtidig med at de nu giver endnu bedre feedback og feel.

Titleists AP1 og AP2 jern 2013

Titleists AP1 og AP2 jern 2013

Den nye jern giver højere launch med de lange jern, og lavere launch med de korte jern, mens de begge har forbedret tilgivelse, og giver bolden længere flyv.

 

 

Allerede fra november måned forhandles de nye jern, og kan altså passende ønskes til jul.

Den videreudviklede teknologi der har været med til at fremme Titleists nye AP1 og AP2 jern, tilbyder i følge producenten et højtudviklet blødt flyv, med godt stop i bolden i det korte spil. Dette vil kunne være med til at bringe bolden tættere på hul, da spilleren opnår forbedret boldkontrol.

Titleist har lagt stor energi i at jernene skal være de mest tilgivende inden for jern i samme club-head og blade-størrelses-klasse.  AP1 er den mest tilgivnde af de to typer, og videre også den mest langtslående.

AP2 udgaven giver spilleren en smule mere at arbejde med, og tilbyder altså en smule mere præcision og kontrol end AP1´eren.

De nye AP jern havd deres debut på sommerens PGA Tour-afdelinger, og her beviste de deres værd. Jordan Spieth vandt f.eks. sin første PAG Tour titel med AP2 under John Deere Classic.

Kort tid efter vandt Jason Dufner sin første major under PGA Championship, med AP2 i sin bag.

 

Ingen relaterede nyheder