26 august 2013 09:14

Ping S55 jern spottet under The Barclays

Forside UDSTYR Ping S55 jern spottet under The Barclays
Af Søren Kragh

I bilernes verden er det på de Bayeriske veje man kan være heldig at spotte en kommende bilmodel, pakket ind i folie under en testtur. I golfens verden er det ved de store turneringer at det er værd at holde øje med kommende udstyr. 

PING S55

PING S55

PING valgte at soft-lancere deres nyeste blade jernserie, som de kalder S55. Lanceringen bestod dels i at pro´er kunne afprøve de nye blades, men også i at rulle en van ind på områdets drivingrange, og lade publikum afprøve PING´s seneste skud på stammen.

 

S55´erne skal afløse S56-modellen, og naturligvis forstærke ydeevnerne ved jernene. Serien er bygget i rustfri stål, og har et lidt tyndere “face” end S56 modellen. Dette vil øge boldhastigheden i træføjeblikket.

Videre er der indlagt mere vægt i hælen, hvilket i følge PING skulle trække sweetspottet tættere på centret af jernene.

På den nye S55 udgave er der i modsætning til S56´erne kun et vægtlod, hvilket skulle øge stabiliteten i jernene. Videre er der mest vægt på de korte jern, og mindre vægt på de lange.

Spillere som Hunter Mahan and Bubba Watson har allerede testet de nye blades, og holder du øje med dem resten af året, vil de sikkert dukker op hos flere tourspillere.

S55 modellen skulle rammer butikkerne omkring den første november.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen relaterede nyheder