13 august 2013 23:10

Ny "stealth" sko fra danske ECCO

Forside UDSTYR Ny "stealth" sko fra danske ECCO
Af ECCO Danmark

Danske ECCO, der er førende på verdensmarkedet indenfor innovativt fodtøj, tilføjer to special-edition Caldera læder-modeller med en lækker mat finish til deres BIOM Golf Natural Motion 2013 kollektion.

 

Flyv under raderen med den nye stealth sko fra ECCO

Flyv under raderen med den nye stealth sko fra ECCO

Inspireret af den tendens, der dominerer visse dele af luksus- og designerbilmarkedet, kan disse modeller prale af et ultra-slankt og atletisk look. Både Black Matte/Lime Punch og White Matte/Fanta kombinationerne er lavet af et unik fuldnarvet materiale, der ikke findes på nogen anden golfsko. Det er modstandsdygtig overfor pletter, lette at rengøre og giver en robust følelse, der yderligere styrker fodens stabilitet.

 

– Vores research- og udviklingshold er altid på udkig efter noget nyt, ikke blot med nye teknologier, men også i form af materialer. Det kan lade sig gøre, fordi vi ejer vores egne garverier og fabrikker samt gennem vores position som en af verdens største producenter af læder af højeste kvalitet, siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO.

 

Golfsportens første Natural Motion sko, BIOM Golf, har et patenteret design, der bryder med konventionerne. Det er baseret på fodens naturlige evne til at absorbere stød. Skoen er ekstremt let, med en ultra-lav profil og sportens mest stabile platform, og blev skabt ved at scanne fødderne på 2.500 atleter.

 

Yderligere tekniske fordele:

 

Direkte indsprøjtning – ECCO er de eneste i golfbranchen, der benytter denne unikke proces. Direkte indsprøjtning giver en uovertruffen støddæmpning, stabilitet og komfort, da skoen er samlet uden brug af lim og syninger

 

Hydromax™ – En af verdens mest effektive metoder til at fremstille stærkt vandafvisende sko. Denne behandling er garanteret til at vare hele skoens levetid.

 

Climate Control – De tre komponenter i ECCO Comfort Fiber System-indersålen sikrer en kølig og tør indersko.

 

Ydersål design – Øget støtte, komfort og balance takket være anatomisk korrekte flex-riller, der følger fodens biomekanik og en bredere hæl med en unik tre-spike konfiguration og barrer mellem de tre spikes, til at sikre stabilitet.

 

Biom Golf og andre modeller fra ECCOs 2013-kollektion til mænd vil blive brugt på touren af stjerner som Fred Couples, Graeme McDowell, Marcel Siem, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Stuart Appleby, Andreas Hartø og masser af andre spillere fra hele verden.

EXTRA: Se Fred fortælle om sit forhold til ECCO

 

Ingen relaterede nyheder