26 september 2014 11:35

Behersk banen med TomTom Golfer

Forside UDSTYR Behersk banen med TomTom Golfer
Af PM

København, 26. september, 2014 TomTom lancerer i dag det helt nye TomTom Golfer – et GPS-sportsur, som er skabt til at gøre det nemt for golfspillere at forbedre deres spil.

unnamed-1

Den unikke banegrafik viser klart de præcise afstande til forhindringer og indspil samt den bedste tilgang til hver enkelt green.

TomTom Golfer bruger grafik til tydeligt at vise de vigtigste banedata fra mere end 34.000 golfbaner i hele verden på den ekstra store skærm. Baneopdateringer leveres trådløst via en unik smartphone-app, så golfspillere kan være sikre på, at de spiller med den mest up-to-date baneinformation.

“Den bedst mulige viden om udfordringerne forude vil hjælpe golfspillere til at forbedre deres score,” siger Corinne Vigreux, administrerende direktør, TomTom Consumer. “TomTom Golfer giver et grafisk overblik over kritiske banedata, som hjælper golfspillere til at træffe smartere beslutninger og forbedre deres spilleteknik.”

TomTom Golfer er udviklet til golfspillere, som vil værdsætte dets lette og slanke design. Det bruger GPS-teknologi til automatisk at genkende nærliggende baner og finde det næste hul. En golfspiller kan også holde styr på sin score, distance og tid for en runde.

TomTom Golfer kan forudbestilles fra her til kr. 1.799

Ingen relaterede nyheder