03 august 2014 10:43

3 nye puttere fra TaylorMade

Forside UDSTYR 3 nye puttere fra TaylorMade
Af Søren Kragh

Så er der nye puttere fra TalyorMade, som denne gang lancerer hele tre nye våben til anvendelse på greenen. De tre nye skud på stammen kommer alle i standardmålene 25 og 38 grader.

6a00d8341caaef53ef01a3fd3e66e1970b-800wi Putterne er alle i producentens top-segmentet og kommer med mod balance, i form af ekstra bag- vægt. Der er altså tale om modeller der appelerer til de der gå lidt ekstra op i deres udstyr, og de tre puttere er da også tour-inspireret i deres farvevalg, og så kommer selve skæftet endda også i mat sort.

Det sort-matte skæfte, og sorte putter, med dedikerede hvide flader, skulle i følge TaylorMades´s Toiur-staff, tilbyde bedre sigte.

Navnene er Daddy Long Legs, Spider Blade and Spider Mallet, og alle tre modeller koster hver især omkring 1700 kroner – Daddy Long Legs koster en smule mere end de to andre puttere.

Daddy Long Legs putteren som koster et par hundrede kroner mere end de andre to puttere, skulle være den mest stabile af de tre nylanceringer, og tilbyde et MOI på hele 8500.

Spider Blade modellen har et MOI på 5200, og skulle efter sigende være cirka en halv gang mere stabil end gennemsnits blade-puttere.

De tre puttere er alle bygget i tungs stål, og har egenskaber der sammenlagt med bagvægten tilbyder solid balance og stabilitet, samt hvad TaylorMade kalder for Pure Roll.

Ingen relaterede nyheder