23 juli 2014 16:58

Gratis WIFI under Made in Denmark

Forside UDSTYR Gratis WIFI under Made in Denmark
Af PM

Der bliver ingen problemer med at følge livescoring eller holde sig ajour med nyheder og sociale medier under Made in Denmark. I samarbejde med Bredbånd Nord får alle tilskuere gratis WIFI på hele golfbanen.

Free-Wifi-212x300

Bredbånd Nord har stillet 16 master op på banen, ligesom der er sendere på nogle af de mange huse i Himmerland Golf & Spa Resort. Dermed er hele området dækket ind, og op til 10.000 kan være på samtidig, og de garanteres alle minimum mellem 2 og 4 Mbits i både up- og download via den fiberforbindelse, der er etableret.

– Det er helt unikt, at tilbyde gratis WIFI til alle tilskuere over hele golfbanen. Normalt er det kun omkring klubhuset eller teltbyen, så vi er rigtig glade for den service Bredbånd Nord tilbyder alle vores tilskuere, siger Promotor Flemming Astrup.

Netværket lukker ikke efter Made in Denmark, så det bliver en permanent service i Himmerland Golf & Spa Resort, og det glæder direktør Claus Birk Larsen:

– I dag, hvor mange golfspillere bruger apps, som fx GolfBox til at registrere deres scores mens de spiller, er jeg glad for vi kan tilbyde WIFI til vores medlemmer og gæster i fremtiden, siger han.

Der er i alt gravet 6594 meter kabel ned, og hos Bredbånd Nord er man også glad for aftalen.

– Det er første gang vi dækker et så stort område, og tilbyder gratis WIFI til så mange mennesker, og de erfaringer vi drager i Himmerland Golf & Spa Resort kan vi bruge fremover til glæde for vores øvrige kunder, siger Christian Ingerslev Sørensen, salgs- og marketingdirektør hos Bredbånd Nord.

Ingen relaterede nyheder