19 april 2019 15:24

Prøv golf kvit og frit i Fredericia

Forside UDSTYR Prøv golf kvit og frit i Fredericia
Af Golfonline.dk

Fredericia Golf Club har lige nu et særligt godt tilbud til dig, der ikke tidligere har spillet golf, men gerne vil prøve kræfter med sporten. For uden at skulle gribe dybt i lommen, kan du helt kvit og frit opnå prøvemedlemsskab, og se om golf er noget for dig. 

Foto: Fredericia Golf Club

Det er mange gode grunde til at golde. For det første er spillet fleksibelt, og kan spilles i mange formater, ligesom antallet af huller der spilles kan skrues både op eller ned. Men vigtigere er, at golfspillere ifølge flere forskellige undersøgelser lever længere. Undersøgelserne peger i snit på 6 års mer-levetid, hvilket burde være grund nok i sig selv for at begynde.

Men i klubberne er der masser af socialt liv og konkurrence, for spillere på alle niveauer. Dette er ingen undtagelse i Fredericia, hvor der sker alt muligt. Den 17. april var producenten PING forbi, hvor man kunne prøve nyt udstyr, og i Store bededags-ferien afholder klubbens juniorafdeling sammen med Autohuset Vestergaard, en store Volvo Masters turnering. De nye værtspar i klubbens roste café sørger for god mad, både i klubben, og ud af huset.

Der er fut i FGC, og du klan prøve det hele af uden beregning. Og det stopper end ikke her, For ikke nok med at du frit kan være med på prøve, så får du en velkomstpakke som indeholder både bolde, pitchfork, tees og regelbog. Og under træningen kommer der både fysiske og psykiske udfordringer, samt nye gode ven og bekendtskaber.

HØRE MERE OG KOM IGANG VED AT SKRIVE TIL KLUBBEN  H E R