05 marts 2019 21:28

BACKTEE akrtiverer DGU-tøjsponsorat

Forside UDSTYR BACKTEE akrtiverer DGU-tøjsponsorat
Af PM

I anledning af at, BACKTEE netop har aktiveret sit sponsorat med DGU, gengiver vi pressemeddelelse om samme. Netop nu der trukket i tøj fra BACKTEE på DGU træningslejr, på Al Ain Equestrian i emiraterne.

Den danske producent af golftøj BACKTEE skal fremover levere det tøj, som det danske landshold skal spille i. BACKTEE og Dansk Golf Union har nemlig skrevet under på en to-årig aftale, som parterne forventer vil udvikle sig til et længerevarende samarbejde.

Morten Backhausen (tv) og Thomas Knudsen ser frem til et stærkt samarbejde.
Foto: Dansk Golf Union

– Vi glæder os meget til samarbejdet med en dansk tøjpartner, som skal udvikle det tøj, som vores landsholdsspillere skal præstere i. Vi er overbevist om, at BACKTEE kan levere lige præcis den høje kvalitet, som vores mest talentfulde spillere efterspørger, udtaler Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.

Aftalen indebærer også, at en lang række frivillige i DGU-regi skal bære BACKTEE-tøj. Det drejer sig blandt andet om dommere, turneringsledere, course ratere og juniorkonsulenter.

Dermed er der tale om flere tusinde beklædningsgenstande, som BACKTEE kommer til at levere til Dansk Golf Union. Aftalens parter går nu ind i en kreativ proces for at udvikle det helt rigtige tøj.

– Vi går ind i aftalen med intention om at spille en aktiv rolle som sponsor. Vi ser stor værdi i den feedback, vi kommer til at modtage fra landsholdsspillerne. Som dansk firma ser vi oplagte muligheder for at skabe synergier med Dansk Golf Union, som vi mener står for en både seriøs og nysgerrig tilgang til sporten, siger Thomas Knudsen, direktør for BACKTEE.

 

BACKTEE er i forvejen stærkt involveret i Made in Denmark, blandt andet som leverandør af tøj til de utallige frivillige, der hvert år får turneringen til at glide. Selskabet ser derfor samarbejdet med landsholdet som et helt naturligt næste skridt.

Med den nye aftale sætter Dansk Golf Union punktum for en langvarig tøjaftale med Abacus.

Se nærmere på Al Ain lige her: