25 februar 2019 21:11

ECCO® GOLF FORNYER BIOM® HYBRID 3

Forside UDSTYR ECCO® GOLF FORNYER BIOM® HYBRID 3
Af PM

Fanebæreren indenfor hybride golfsko, ECCO GOLF, afslører flere tilføjelser til den ikoniske ECCO BIOM® HYBRID 3 familie, hvor det vandtætte GORE-TEX-design nu fås i en række iøjnefaldende Spring/Summer farvekombinationer med den raffinerede derby cut snøring.

Med den banebrydende TRI-FI-GRIP™ ydersål, er skoen den seneste evolution af mærkets mangedobbelte prisvindende og storsælgende ECCO BIOM® HYBRID-serie.

TRI-FI-GRIP™ sikrer en multifunktionel zone-performance gennem tre dele; en for stabilitet, en anden for holdbarhed og en tredje for rotationsstøtte.

Zonestrukturen er et produkt af intensiv research og dataanalyse i ECCO GOLF Lab. Hver af dem er lavet af ultraholdbart T.PU, så skoen kan benyttes både på og udenfor banen, uden at det går udover performance.

Sådan virker TRI-FI-GRIP™ Zonal Performance:

  • Zone 1 fokuserer på at give uovertruffen tværgående stabilitet gennem hele svinget
  • Zone 2 former midten af ydersålen og er designet til at garantere gåkomfort gennem hele runden og videre. Den har også en særligt holdbar region i hælen, hvor sko ofte bliver slidt
  • Zone 3 er en specielt fremstillet rotationssektion, der er designet til at optimere bevægelsen i forfoden gennem tynde afrundede knopper, der fremmer en hurtig og let rotation gennem hele svinget

Lead Designer Andrzej Bikowski ledte efter nye måder at tilpasse den enestående sko, så den fik et friskt og iøjnefaldende udseende.

“For at bygge videre på den utroligt populære ECCO BIOM® HYBRID 3 model, ønskede  vi at udvikle historien ved stille og roligt at tilpasse skoens udseende og introducere nogle nutidige nye design.

“Tilføjelsen af disse nye styles vil hjælpe med at give dybde til kollektionen, og vi forudser fortsat succes for denne enestående sko i 2019.”

ECCO BIOM® HYBRID 3 har også:

  • En ECCO Racer Yak-læder overdel med suveræn åndbarhed og holdbarhed
  • 100% GORE-TEX vandtæt beskyttelse
  • Mulighed for at vælge Boa® lukkesystem for en optimal pasform
  • ECCO Freedom Fit, der kombinerer en fast hælfornemmelse med et mere frit forfodsområde, som giver tæerne plads til at bevæge sig naturligt
  • BIOM NATURAL MOTION- teknologi, der bringer spilleren tættere på jorden og giver en anatomisk læst med superb støddæmpning og avanceret støtte
  • Udtagelig Ortholite® indlægssål, der giver langvarig stødabsorbering, forbedret åndbarhed, fugt begrænsning og mulighed for ekstra vidde

Som med alle modellerne i ECCO GOLF’s Spring/Summer 2019 kollektion, er ECCO BIOM® HYBRID 3 lavet på ECCO’s egne fabrikker, der benytter FLUIDFORM™-teknologi til at binde overdelen og ydersålen sammen, så man skaber en holdbar, smidig og integreret binding mellem sålen og læderoverdelen uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en uovertruffen fleksibilitet, holdbarhed og en letvægtskonstruktion.

Vejledende udsalgspris     

ECCO BIOM HYBRID 3                        1600 DKr

ECCO BIOM HYBRID 3 BOA               1700 DKr

ECCO golfsko bliver brugt i turneringer verden over af 2018 Europas Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn, Fred Couples, Lydia Ko, Minjee Lee og Caroline Masson, m.fl.