31 oktober 2018 08:00

ECCO GOLF FORTSÆTTER NATURAL MOTION MED BIOM G3

Forside UDSTYR ECCO GOLF FORTSÆTTER NATURAL MOTION MED BIOM G3
Af PM

Den innovative danske golfskofabrikant, ECCO GOLF, har fortsat deres banebrydende  BIOM® fortælling med lanceringen af ECCO BIOM® G3, som byder på en evolution af komfort, stil og innovation.

ECCO BIOM® G3 benytter en række af brancheførende teknologier til at give exceptionel performance – runde efter runde – mens slidstærke ECCO YAK-læderoverdele og en vandtæt GORETEX® konstruktion holder fødderne tørre og komfortable selv i det vådeste vejr.

ECCO GOLF’s berømte  BIOM® NATURAL MOTION® læst kombinerer tæt-på-jorden stabilitet med en handskelignende pasform, der er bygget til naturlig bevægelse. Kompromisløst greb sikres gennem ZARMA-TOUR® spikes, som arbejder sammen med hybrid-spikes på tåen og langs rotationslinjen, for at sikre optimalt og stabilt greb lige fra første tee til sidste green.

ECCO BIOM® G3 understreger ECCO GOLF’s dedikation til at lave sko med innovative komfortegenskaber, blandt andet:

  • ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort teknologi – en “fase-ændrings” proces – der benytter specielle flydende materialer, der samles om en anatomisk læst. Det sikrer en nøje afstemt  balance mellem stødabsorbering og fjedring, samtidig med at det giver en integreret, fleksibel og holdbar binding uden de kompromiser, der er normale ved syede eller limede samlinger.

  • En BIOM® NATURAL MOTION® læst, der gør foden i stand til at bevæge sig mere naturligt, tættere på jorden, mens det føles som en ekstra hud på foden

  • ZARMA-TOUR® spikes med seks fleksible, anti-tilstoppende og komfortable ben, giver overlegent greb. En rotationslinje på tåen og tilføjelsen af hybrid-spikes øger smidigheden på banen

  • En udtagelig og vaskbar Ortholite® indlægssål, der giver langvarig stødabsorbering, forbedret åndbarhed og mulighed for ekstra vidde, når man tager den ud

Overdelene af skoen er lavet med luksus ECCO TUMBLED TEXTURED YAK læder, fra ECCO´s egne garverier, hvilket giver et smidigt look og følelse. Det bløde og lækre læder har en lidt hævet grain og et naturligt skin, der fremhæver den iøjnefaldende overfladetekstur.

En to-lags neoprene-krave giver strækbar komfort og blødhed, og tilpasser sig foden ved umærkbart at smyge sig omkring hælen.

ECCO BIOM® G3 er lavet på ECCO’s egne fabrikker, der benytter FLUIDFORM™-teknologi til at binde overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko, uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en uovertruffen fleksibilitet, holdbarhed og en letvægtskonstruktion.

Vejledende udsalgspris         ECCO BIOM® G3                    1800 DKr

Vejledende udsalgspris         ECCO BIOM® G3 BOA           2000 DKr

ECCO golfsko bliver brugt i turneringer verden over af Europas Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn, Fred Couples, Lydia Ko, Minjee Lee og Caroline Masson, m.fl.