05 juni 2018 00:04

Se de nye innovatiove Cobra F8 drivere

Forside UDSTYR Se de nye innovatiove Cobra F8 drivere
Af Søren Kragh

Cobra er på banen med nyt til tee-boksen. Nu lanceres F8 driver-serien, som består af to ny udviklende drivere, som går undernavnene F8 og F8+. du kan se mere i videoen her under, og komme tættere på hvad de nye skud på stammen tilbyder dig og dit spil.

CNC MASKINE ERSTATTER MENNESKET

Cobra F8-serien har hvad producenten kalder “CNC precision-milled face” Dette betyder nærmere fortalt at, fronten på køllehovedets finish ikke er lavet i hænderne på et menneske, men der imod af en CN-maskine. Dette skulle give ensartet præcision, som igen giver pote i dit spil. helt bestemt så gør CNC maskinens præcise arbejde at, fronten bliver ensartet, og  tyndere, hvilket giver mere hastighed i bolden og længere distance.

360-GRADERS AREODYNAMIK

Cobra F8 og F8+ tilbyder dig mindre luftmodstand igennem svinget, og dermed skal der bruges mindre saft og kraft for at svinge igennem. Samtidigt med dette øges sving-hastigheden. Dette skyldes køllehovedets smalle form, set i forhold til et klassisk driver-hoved, og designet der minimerer luftmodstanden 360-grader rundt om køllehovedet. Videre er kronen bygget i ultralet carbon fiber, som er med til at holde køllens vægt nede.

Videre kan du selv justere på de to drivere. Dette gælder både i vægtfordeling og antal grader. Men mulighederne er ikke ens på F8 og F8+. For medens du på F8+ modellen kan justere vægt foran og bagved, så er muligheden på F8-udgaven at kunne justere bagud og i hælen.

Begge drivere kommer med Cobra Connect, som er en chip der spiller sammen med smartphone applikation, som giver brugbar data og analyse, som f.eks. længde og præcision.

Du kan i nedenstende TV-klip se nærmere på F8 og F8+ fra Cobra Golf.