09 maj 2018 07:23

Approach® S10 GPS-golfur

Forside UDSTYR Approach® S10 GPS-golfur
Af Garmin PM

Garmin lancerer i dag golfuret Approach S10, som er et enkelt og intuitivt golfur, der fjerner alt gætværk på banen ved at vise de præcise afstande til den forreste, bagerste og centrale del af greenen på over 41.000 golfbaner verden over.

– Vi oplever, at der er stor interesse for vores golfprodukter, især wearables. Golfspillere efterspørger produkter, der er holdbare, præcise og fleksible,” siger Marcus Bjärneroth, marketingdirektør hos Garmin Nordic.

Approach S10 er enkelt og let at bruge. Uret har en 1,3-tommer high-resolution skærm, der giver en klar og skarp visning – selv i direkte sollys. Ud fra din GPS-placering vælger Approach S10 automatisk den relevante golfbane og angiver afstande til den forreste, bagerste og centrale del af greenen for hvert hul.

Uret kan også vise afstande til mulige hazarder, doglegs og layups. Mens du spiller, vil uret automatisk gøre klar til næste hul, og det er også muligt at indtaste din score på uret. Når spillet afsluttes, viser S10 den samlede gå-afstand, den samlede spilletid og den samlede score for den runde, så alle informationer er klar til at blive uploadet til det ugentlige leaderboard på Garmin Golf App’en.

Det lette, komfortable ur har en vandtæthed på 5ATM1 og en batterilevetid på op til 12 timer mellem ladninger i GPS-tilstand. Golfuret er tilgængeligt fra 2. kvartal 2018 og vil have en vejledende udsalgspris på 1.299 DKK.

Besøg garmin.com/golf, hvis du vil lære mere om Approach S10 og andre golfprodukter fra Garmin.

Approach S10 er den nyeste løsning fra Garmins outdoor-segment, som fokuserer på at udvikle teknologi og nye idéer, der kan forbedre brugernes oplevelser i det fri. Uanset om det gælder vandreture, jagt, trail-løb, mountainbiking, golf, dykning eller satellitkommunikation, er Garmins enheder vigtige værktøjer til outdoor-entusiaster på alle niveauer. Besøg www.garmin.com/outdoors for mere information om Garmins andre outdoor-produkter og tjenester.