03 juli 2014 20:03

PING G30 har "turbulators"

Forside UDSTYR PING G30 har "turbulators"
Af Søren Kragh

Så er der nyt fra PING, og Bubba Whatson kunne allerede for nylig konstatere at han slår længere med den nye ( Pink ) G30 driver. Godt nok roterer køllehovedet kun 2 miles per time hurtigere, end Bubbas nuværende driver, men det giver altså en smule mere længde, spin og større smil på læben.

Tv. er en driver uden turbulators og til højre ses PING G30, hvor man tydeligt ser hvilken indvirkning "turbulates"  her i forhold til bevægelse gennem luften.

Tv. er en driver uden turbulators og til højre ses PING G30, hvor man tydeligt ser hvilken indvirkning “turbulates” her i forhold til bevægelse gennem luften.

Det skyldes flere ting, og lad os starte med køllehovedets slagside. Her har PING forstærket G30 i forhold til tidligere drivers, og det er sket ved at vælge et mere solidt – men tyndere – letvægts titanium.  Dette er ifølge producenten med til at give dig længere drives, og øget boldhastighed.

“Turbulators” er det store buzz-word ved G30´eren, og den nemmeste måde at forklare hvad det er, er nok at fortælle at det er aerodynamiske riller, der stabiliserer driverens vej gennem luften i svinget, og modvirker modstand.

g30

Turbulatorerne sidder blandt andet i toppen af køllehovedet, og her kan de små riller også anvendes til at opnå bedre sigte i din stance.

Bagsiden af køllens hoved er det laveste til dato på PINGs drivere. Dette kan lade sig gøre som et resultat af den tyndere slagflade, og er blandt andet med til at sikre et højt “launch” – optimeret spin, og så tilbyder G30 en stor portion tilgivelse, siger producenten.

Driveren kommer også med hvad PING kalder Trajectory Tuning+ Teknologi. Dette giver f.eks. mulighed for at du kan regulere driveren hele 2 grader!

TV: Se med når Bubba tester den nye G30´er

Ingen relaterede nyheder