24 april 2018 02:51

3 gode golf GPS apps

Forside UDSTYR 3 gode golf GPS apps
Af Golfonline.dk

De mest oplagte apps for golfere er GPS apps, der kan hjælpe med dig med at holde styr på banens terræn, kalkulere afstande, og advare dig om forhindringer på vejen. Ofte er disse apps kombineret med en log over dine slag og et scoringssystem, så du udover at få overblik også kan gennemgå dit spil efterfølgende.

En god Golf GPS app vil således have to egenskaber: Evnen til at give dig præcis information om banen foran dig, og en pålidelig metode til at holde registrere dine slag og din progression. Spiller du online, så kan du tjekke de nyeste golf odds hos

LeoVegas.

Golfshot

Denne app bliver af flere danske spillere kaldt den absolut bedste golf app på internettet. Golfshot giver dig mulighed for at få det store overblik over dit spil, ved at kortlægge alle dine runder, så du kan se hvor du mister slag, og hvor du er stærk.

 

Appen kan også være behjælpelig i forhold til at give dig værdifuld information om banens udformning, så du kan træffe bedre beslutninger og økonomisere dine kræfter.

Appen giver for eksempel:

 

– Nøjagtige afstande til alle forhindringer og mål på banen

– Anbefaler hvilke jern du bør bruge ud for beretninger af banen og dit spil

– Mulighed for at forbinde appen med dit GHIN nummer og sende resultater direkte til dit handicap index

– Kan holde score over Skins, Nassau og Match Play spil.

– Tilbyder 3D previews af hvert eneste hul på banen

– Mulighed for at zoome ind på mål

 

Appen er kompatibel med både Android og iPhone, ligesom du også kan forbinde den med dit Apple Watch. Du kan prøve appen gratis, eller købe den fulde version for et engangsbeløb der svarer til omkring 31 danske kroner. Hvis du er seriøs omkring dit golfspil, er Golfshot absolut en god investering!

GLFR

En dansk golfer app der har fået ganske positive tilbagemeldinger fra brugere. Ligesom Golfshot, tjener GLFR til at give dig værdifuld information om dit spil og den aktuelle banes udformning:

 

  • GLFR angiver den optimale afstand på dit næste slag
  • Placer sigtemærke og få afstanden ind til green
  • Noter scorepoint i appen

 

GLFR er udviklet af Ingenium Golf i Aarhus. Og samarbejder med flere af Danmarks største golfklubber. Appen findes både i Android og App store.

Freecaddie

Free Caddie appen bryster sig af at være ”the original” fordi at det var en af de første golf apps på markedet, og så er den, som navnet antyder ”free”, altså gratis.

 

Freecaddie er et godt bud til dig der ikke gider at smide penge efter en app. Freecaddie er stabil og let og bruge, og giver dig meget nøjagtige udregninger af din position. Ligeledes giver den dig mulighed for at notere din score – egentligt alt hvad du har brug for i en golf GPS app!