13 februar 2018 09:58

Innvovations-fussion i nye ECCO sko

Forside UDSTYR Innvovations-fussion i nye ECCO sko
Fra ECCO PM

Den innovative danske golfskofabrikant, ECCO GOLF, afslører deres seneste kreation, ECCO COOL PRO, som kombinerer adskillige af virksomhedens førende teknologier.

Ved at kombinere den performance-fokuserede ECCO SPYDR-GRIP® sål, som blev introduceret i ECCO CAGE PRO, med den banebrydende GORE-TEX® SURROUND® -teknologi, der blev introduceret i ECCO COOL, repræsenterer denne nye sko den ultimative blanding af form og funktion.

Den revolutionerende  SPYDR-GRIP® sål benytter et organisk struktureret design for uovertruffent greb.

Denne kombineres med en GORE-TEX® SURROUND® membran overdel, der giver et avanceret luftkanal system indeni en gitterformet sålstruktur. Det giver 360° åndbarhed uden at gå på kompromis med den vandtætte beskyttelse.

Denne unikke kombination af innovationer giver fantastisk stabilitet og glæde ved at gå under alle forhold, såvel som uovertruffen klimakomfort og exceptionel beskyttelse med elementerne.

ECCO COOL PRO, der fås med to forskellige overdele, er endnu et bevis på virksomhedens dedikation, bevist ved en unik række af performance og komfort egenskaber:

  • ECCO FLUIDFORM-teknologi T.PU mellemsål gitter

  • ECCO Freedom Fit, der kombinerer en fast hælfornemmelse med et mere frit forfodsområde, som giver tæerne plads til at bevæge sig naturligt

  • En perforeret, performance ECCO Dritton læder overdel, der giver åndbare og holdbare egenskaber

  • 100% GORE-TEX® vandtæt beskyttelse

  • En vaskbar og udtagelig indlægssål, der giver mulighed for ekstra vidde

ECCO COOL PRO repræsenterer den spændende kombination af to nøgle innovationer, der vil give golfspillere øget komfort, åndbarhed og beskyttelse,” siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO.

“I sidste ende repræsenterer skoen mødet mellem to giganter i ECCO´s udvikling; GORE-TEX® SURROUND® og SPYDR-GRIP®. Resultatet er en sko, der hæver barren for performance på alle områder,” fortsætter Waack.

Som med alle modellerne i ECCO GOLF’s Spring/Summer 2018 kollektion, er ECCO COOL PRO lavet på ECCO’s egne fabrikker, der benytter FLUIDFORM™-teknologi til at binde overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko, uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en uovertruffen fleksibilitet, holdbarhed og en letvægtskonstruktion.

ECCO golfsko bliver brugt af masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Smylie Kaufman, Thomas Bjørn, Lydia Ko, Minjee Lee, Caroline Masson m.fl. For yderligere information om ECCO Golf besøg golf.ecco.com.

Vejledende udsalgspris   ECCO COOL PRO            1,800 DKK