23 november 2017 16:44

Anders Sigdal er vært på den nye danske golf podcast Chip In

Forside UDSTYR Anders Sigdal er vært på den nye danske golf podcast Chip In

Mandag den 27 november ser en længe eftertragtet podcast dagens lys, når C More Golf har premiere på podcasten Chip In. Lytterne kan glæde sig til nyheder, diskussioner, interviews, kommentarer og meget andet i hvert afsnit – alt sammen i golfens tegn.

C More Golf har snart været i gang i to år som Danmarks golfkanal med noget af det bedste fra blandt andet PGA Tour, og mandag den 27. november udvides der med premieren på podcasten Chip In. Vært på serien bliver sportsjournalist Anders Sigdal, der både vil få besøg af eksperter og professionelle golfspillere, som kan gå endnu mere i dybden med alt fra golfens verden.

Den 30. november vender Tiger Woods stærkt tilbage og premiereafsnittet af Chip In stiller skarpt på mesterens op- og nedture og ikke mindst på, hvordan hans store comeback kommer til at tegne sig. I studiet får Anders Sigdal besøg af C More Golfs kommentator og golfekspert Jeppe Huldahl,

I slutningen af året ser Chip In tilbage på et begivenhedsrigt 2017 på golfbanen. Hvem var de store vindere, tabere? Hvem overraskede og ikke mindst skuffede fælt? Mere information følger snarest.

Anders Sigdal, journalist og vært på Chip In, udtaler:

Jeg glæder mig rigtig meget til at snakke om golf i podcastformatet. Her er der plads til stort og småt, og tid til at gå dybden, og ”nørde” med de emner, vi finder relevante.

Jeppe Huldahl, golfekspert og kommentator for C More Golf, udtaler:
Jeg er meget spændt på at være med til at starte podcasten Chip In. Lige nu findes der ikke en podcast til danske golfinteresserede, det bliver der nu lavet om på. Det bliver sjovt og spændende at være en del af.

Jens B. Arnesen, Country Manager, C More Danmark siger:

Med Chip In vil vi give de golfinteresserede danskere et nyt sted, hvor de kan få ny viden om golf og inspiration til deres eget spil. Det kan være sidste nyt fra de bedste spillere i verden til konkrete tip, som kan forbedre lytternes eget spil. Kombineret med gode røverhistorier fra danske golfeksperter. På C More Golf sender vi fra de største turneringer med verdens bedste spillere. Chip In kommer til at dække meget andet end slagets gang i PGA’en – her vil også være plads til helt lokale nyheder fra de danske baner og vores hjemlige talenter.

Chip In har premiere mandag den 27. november, og bliver udgivet på iTunes: http://apple.co/2zZ8eSN og i SoundCloud: http://bit.ly/2zuehjh

Kort om Jeppe Huldahl:

Gik over som professionel golfspiller i 2003 da han ved den lejlighed gik hele vejen igennem tourskolen til en sensationel samlet tredjeplads. Det karrieremæssige højdepunkt kom i 2009 med en sejr ved Celtic Manor Wales Open på European Tour. Jeppe nåede at spille 138 turneringer på European Tour, inden karrieren stoppede i 2015.

Kort om Anders Sigdal:

Uddannet journalist. Har arbejdet på DR Sporten og TV 2 SPORT, hvor han blandt andet var kommentator ved US Masters. Arbejder nu som kommentator på C More Golf, og er presseansvarlig for European Tour turneringen Made in Denmark.

Anders Sigdal

Hvad er en podcast?

En podcast er et radioprogram, som er publiceret sådan, at du kan lytte til programmet, når det passer dig. Du kan abonnere på programmet, så du automatisk får overført nye episoder til din telefon.

Forestil dig at du kan vælge frit mellem utallige film og serier, børneunderholdning samt dokumentarer og se det præcis, hvornår du ønsker. C More har aftaler med en lang række film- og serieproducenter, som sikrer C Mores kunder adgang til de største blockbustere og nyeste serier fra USA.

Du kan se C More på dit tv eller online. Ønsker du at se C More på dit tv, så skal du oprette dit C More abonnement hos din nuværende tv-leverandør. Du bestiller C More lettest ved at kontakte din nuværende tv-leverandør direkte. Kontakt din tv-leverandør.

Hvis du ønsker at se C More på din computer, iPad/iPhone, Android tablet/smartphone kan du købe adgang direkte på http://cmore.dk/signup/c-more-film-dk.