13 november 2017 17:44

ECCO® GOLF sætter nye grænser for greb og stabilitet

Forside UDSTYR ECCO® GOLF sætter nye grænser for greb og stabilitet
Af pm

Fanebæreren indenfor hybride golfsko, ECCO GOLF, afslører deres seneste nyskabelse, WOMEN’S ECCO BIOM® HYBRID 3 med den banebrydende nye TRI-FI-GRIP-ydersål.

Modellen, der fås i mange raffinerede looks, så den appellerer til kvindelige golfspillere med forskellig smag, er den nyeste udvikling af mærkets mangedobbelte prisvinder og storsælgende ECCO BIOM® HYBRID-serie.

TRI-FI-GRIP sikrer en multifunktionel zone-performance gennem tre dele; en for stabilitet, en anden for holdbarhed og en tredje for rotationsstøtte.

 

Zonestrukturen er et produkt af intensiv research og dataanalyse i ECCO GOLF Lab. Hver af dem er lavet af ultraholdbart T.PU, så skoen kan benyttes både på og udenfor banen, uden at det går udover performance.

 

Sådan virker TRI-FI-GRIP Zonal Performance:

 

  • Zone 1 fokuserer på at give uovertruffen tværgående stabilitet gennem hele svinget

 

  • Zone 2 former midten af ydersålen og er designet til at garantere gåkomfort gennem hele runden og videre. Den har også en særligt holdbar region i hælen, hvor sko ofte bliver slidt

 

  • Zone 3 er en specielt fremstillet rotationssektion, der er designet til at optimere bevægelsen i forfoden gennem tynde afrundede knopper, der fremmer en hurtig og let rotation gennem hele svinget

 

Gennem hele designprocessen havde Lead Designer Andrzej Bikowskifokus på, at ride på den bølge af succes, som ECCO BIOM® HYBRID har lavet siden introduktionen i 2011.

 

“Vi gik ind til dette projekt med spørgsmålet; hvordan kan vi gøre den bedste endnu bedre? Ved at kombinere vores nye TRI-FI-GRIP med de tekniske fordele, som BIOM®-læsten giver, synes jeg, at vi har nået vores mål.

 

“Det faktum, at alle ECCO BIOM® HYBRID 3-modeller har en totalt vandtæt GORE-TEX®konstruktion sætter en streg under vores stræben efter fremskridt og excellence.”

 

WOMEN’S ECCO BIOM® HYBRID 3 har også:

 

  • En ECCO Racer Yak-læder overdel med suveræn åndbarhed og holdbarhed

 

  • 100% GORE-TEX® vandtæt beskyttelse med tre års garanti

 

  • Mulighed for at vælge BOA® lukkesystem for en optimal pasform

 

  • ECCO Freedom Fit, der kombinerer en fast hælfornemmelse med et mere frit forfodsområde, som giver tæerne plads til at bevæge sig naturligt

 

  • BIOM® NATURAL MOTION®– teknologi, der bringer spilleren tættere på jorden, og giver en anatomisk læst med superb støddæmpning og advanceret støtte

 

  • Udtagelig Ortholite® indlægssål, der giver langvarig stødabsorbering, forbedret åndbarhed, fugt begrænsning og mulighed for ekstra vidde

 

Som med alle modellerne i ECCO GOLF’s Spring/Summer 2018 kollektion, er ECCO BIOM® HYBRID 3 lavet på ECCO’s egne fabrikker, der benytter FLUIDFORM™-teknologi til at binde overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko, uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en uovertruffen fleksibilitet, holdbarhed og en letvægtskonstruktion.

 

ECCO golfsko bliver brugt af masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Smylie Kaufman, Peter Hanson, Thomas Bjørn, Lydia Ko, Minjee Lee, Caroline Masson, Gerina Piller m.fl. For yderligere information om ECCO GOLF besøg golf.ecco.com.

 

Vejledende udsalgspris         ECCO BIOM HYBRID 3                        1,400 DKK

ECCO BIOM HYBRID 3 BOA               1,600 DKK