18 maj 2017 22:54

Nyheder fra TomTom Golf

Forside UDSTYR Nyheder fra TomTom Golf
Af TomTom Golf PM

TomTom lancerer i dag en opdateret TomTom GOLFER 2, der som noget nyt tilbyder overvågning af din aktivitet døgnet rundt. Aktivitetsmåleren i GOLFER 2 kan både tælle skridt og registrere aktive minutter, samt forbrændte kalorier hele døgnet – både på og uden for banen.

Den sporty og prisvenlige GOLFER 2 SE (Special Edition) tilbyder golfspillere de samme funktioner som resten af GOLFER-sortimentet såsom præcise afstande til hazards, greens og lay-ups, automatisk registrering af slag og analyse af spil i TomTom Golfer app’en.

 

“Vores golfspillere har givet udtryk for, at de gerne vil bære deres GOLFER hver dag. Og nu kan de nyde den ekstra fordel, som 24-timers aktivitetsovervågning tilbyder”, siger Morten Flø Nielsen, der er Country Sales Manager hos TomTom i Danmark. ”Derudover ønsker TomTom at gøre GOLFER-produkter tilgængelige for golfspillere på alle niveauer, så de kan forbedre deres spil – og det er netop hvad GOLFER 2 SE kan”.

 

 

Funktioner som TomTom GOLFER 2 og TomTom GOLFER 2 SE leverer:

  • Præcise afstande til hazards, greens og lay-ups på mere end 40.000 golfbaner over hele verden1
  • Automatisk registrering af slag
  • Analyse af runden i TomTom Golfer app, hvor du får et hurtigt overblik over dine slagsmønstre, putts og gennemgang og analyse hul for hul.

1 Beregningen inkluderer alle kombinationer af golfbaner på anlæg med flere baner.

 

Priser og tilgængelighed

Den nye GOLFER 2 kan fås med en premium-rem i farverne mørkeblå, lysegrå og sort til en vejl. udsalgspris på 1.899 kr. TomTom GOLFER 2 SE kommer med en sporty rem i farverne grå og orange eller sort og grøn til en vejl. udsalgspris på 1.499 kr. Begge ure vil være tilgængelige i de danske butikker fra slutningen af maj 2017.

Var du klar over at;

Eksisterende GOLFER 2-kunder kan også få gratis 24/7 aktivitetsovervågning med en softwareopdatering.

 

Om TomTom
Hos TomTom (TOM2) er vores mission at gøre teknologi så nem at bruge, at alle kan få nytte af det. Vi skaber brugervenlige navigationsprodukter, der hjælper millioner af mennesker med at finde vej til deres destination. Vi gør kompleks teknologi enkel og tilgængelig for alle.

Vores virksomhed består af fire kundeorienterede forretningsenheder: Consumer, Telematics, Automotive og Licensing.

Med TomTom får man brugervenligt navigationsudstyr, sportsure og actionkameraer. Virksomheder kan med TomToms produkter forbedre deres flådestyring, samtidig med at TomToms Telematics-løsninger effektiviserer den generelle drift. Vi tilbyder desuden en platform til kortlægning i realtid; det styrker innovative, positionsbaserede services, der er med til at gøre automatiseret kørsel til en realitet for bilindustrien.