08 februar 2017 08:37

Tour bus kommer til Danmark

Forside UDSTYR Tour bus kommer til Danmark
Af PM

I forbindelse med golfmessen på Ferie For Alle i Herning d. 24. 25. og 26. februar, kommer Wilson Staff 18 tons tunge tour bus til Herning. Her vil det være muligt, at få et indblik i, hvordan et golfsæt bliver fittet til en professionel golfspiller.

 

Scott Pudney, som til daglig custom-fitter udstyr til Wilson´s pro spillere, vil vise de besøgende, hvordan udstyr bliver fittet til de professionelle på Europa Touren og Challenge Touren.

Før og under golfmessen, vil det være muligt at deltage i en konkurrence, hvor Wilson Staff udlodder et sæt golf jern. De 2 heldige vindere bliver personligt custom-fittet af Scott Pudney, som herefter vil få lavet sættet med det samme på Tour bussen.

På selv messen vil Wilson i samarbejde med GOLFBLADET udtrække vinderen på messen, som får en fitting og et golfsæt søndag. Hvert år er tour bussen til ca. 20 turneringer på Europa Touren og Challenge Touren og tilbagelægger omkring 30.000 km på de europæiske landeveje.

Bussen er et kørende værksted, der servicere nogle af verdens bedste spillere. Major vindere som Padraig Harrington og Paul Lawrie samt Kevin Streelmann, Bredann Steele, Anthony Wall, Marcel Siem og Steen Tinning er nogle af de spillere som nyder godt, af det nøjagtigt tilpassede udstyr fra tour bussen.

Skærmbillede 2017-02-08 kl. 08.32.35

Wilson Staff er mærket med flest Major titler gennem tiden og med brug af de nyeste teknologier inden for golfverdenen er Wilson Staff med i kampen, om flere Majors i fremtiden.

På golfmessen vil man bl.a. kunne prøve Wilson Staff´s helt nye D300 serie, som er det næste skud på stammen af Wilson Staff´s ultra lette og tilgivende woods og jern. Der vil også være mulighed for at prøve det helt nye Wilson Staff V6 jernsæt, som Padraig Harrington vandt en turnering med, første gang han havde det i sin bag.

Wilson Staff bruger Tour bussen til golf arrangementer i hele Europa, med det formål, at fremhæve fordelene ved custum-fittet udstyr til den almindige golfspiller. I dagene d. 24. – 25. – 26. februar har alle muligheden for at besøge bussen i Herning under golfmessen på Ferie For Alle og blive fittet til det golfsæt der passer dig bedst.