27 juli 2016 09:00

Garia og Mercedes-Benz i nyt samarbejde

Forside UDSTYR Garia og Mercedes-Benz i nyt samarbejde
Fra Made in Denmark Golf

Den danske producent af Luksuriøse golfbiler, Garia, har indgået et samarbejde med Mercedes-Benz, og sammen lancerer de nu en ekstra luksuriøs golfbil, kaldet “Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car”.

1200-x-630-1000x500

I årevis har Garia lanceret en række luksuriøse golfbiler, og nu har selveste Mercedes-Benz også fået øjnene op for det danske firma og deres unikke design.

Både Mercedes-Benz og Garia udtrykker i pressemeddelelser stor glæde for det nye samarbejde, og begge forventer sig meget af den nye model og af markedet for luksuriøse golfbiler.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car præsenteres i denne uge ved The Open i Skotland, og her kan man tirsdag aften for første gang få et kig på den luksus, kunderne i fremtiden får glæde af.

Glæde hos både Garia og Mercedes-Benz

“Bilen indfrier forventninger og ønsker til, hvad en eksklusiv og sporty golfbil bør rumme. Den elektriske golfbil byder blandt andet på detaljer af kulfiber og læder, kølesektion, glas- og flaskeholder, 10,1” touchskærm med on-board computer, som viser alt fra afstande til det igangværende hul og kørehastighed til vejrprognoser og batterilevetid. Der kan ydermere streames lyd og telefonsamtaler fra smartphonen via Bluetooth”, lyder det i den officielle pressemeddelelse fra Garia.

Hos Mercedes-Benz bryster man sig med, at man “med Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Cart har genopfundet hele golfbil-verdenen”, og at Mercedes-Benz har” tilføjet endnu et luksusprodukt til sin imponerende portefølje af køretøjer”.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car vejer omkring 450 kg. Den har en reguleret kørehastighed på 30 km/t, men en potentiel tophastighed på imponerende 80 km/t.

Ingen relaterede nyheder