27 juli 2016 09:47

GOLFTYSKLAND.DK OPEN 6-7. AUGUST PÅ STEIGENBERGER GOLFRESORT

Forside UDSTYR GOLFTYSKLAND.DK OPEN 6-7. AUGUST PÅ STEIGENBERGER GOLFRESORT
ANNONCE

Har du lyst til at deltage ved GolfTyskland.dk OPEN? Så loves der et fantastisk setup. Turneringen spilles over 36 huller, fordelt over 18 huller lørdag, og 18 huller søndag. Der er løbende start begge dage. Du kommer til at bo på Steigenberger Hamborg Golfresort, som er et lækkert golf- og spahotel. Læs mere her.

Steigenberger hotel-Treudelberg

Steigenberger hotel-Treudelberg

Fantastiske præmier
1. præmie i hver række er en golftur i 4 dage til PGA of Catalunya i Barcelona. Øvrige præmier er golfophold, greenfees m.m.

Turneringspakke:
– 2 overnatninger på lækkert golfresort fra 5-7. august
– 2 x luksus morgenbuffet
– 1 x 18 huller løbende start 6. august
– 1 x 18 huller løbende start 7. august
– Adgang til spa og wellnessområde (pool, saunaer, fitness)
– Flot præmiebord
– Matchfee inkluderet
Pris kun 1990 DKK

Tilmelding via DA Tour: KLIK HER

Steigenberger Treudelberg ligger tæt på autobahn og før Hamburg hvis du kommer nord fra. Der er ca. 1 times kørsel fra grænsen.

Golfanlægget består af 3 super golf sløjfer, som alle ender foran hotellet med ret udfordrende afslutningshuller hvis nerverne driller. Vi har C-sløjfen kombineret i begge turneringsrunder og her afsluttes med decideret ø green på et kort par 3. Vi spiller i 3 rækker i turneringen og med en golfrejse til vinderne af hver af rækkerne. Derudover har vi en masse spændende præmier fra golftyskland.dk eks. golfophold og lækre greenfees til specielt tyske perler. Turneringen spilles over 36 huller.

Overnatningsfaciliteter: Lækre værelser, restaurant, hotellobby og bar, Morgenmadsbuffeten er super. Der er 2 wellness områder på hotellet. En ret stor indendørs pool, boblebad. Stort sauna og dampbad område.

I prisen er inkl. ophold 2 nætter på 4 stjernet hotel, stor morgenbuffet, fri entré til hotellets indendørs pool, spa, wellness, sauna, dampbade mv. 2 runder turneringsgolf og matchfee.

Kontakt evt. GolfTyskland.dk og hør nærmere om prøverunde eller hvis du vil ankomme dagen før. I turneringen er inkluderet overnatning fra fredag.

Turneringssponsorer: DA Touren er hovedsponsor for 1. præmierne mens GolfTyskland.dk med partnere er sponsor for alle andre præmier.

Du kan tilmelde dig via mobilepay til +45 51 94 60 66 Husk noter t5 (står for turnering nr. 5) samt dit DGU Nr. i meddelse.
Bankoverførsel til Reg. 9304 konto 4577 698 932 Husk notér DGU nr. i meddelse.

Pris for det hele: 1990 DKK

Bemærk tilmeldingsfrist 20. juli

LÆS MERE HER: datour.dk