25 juli 2016 21:48

ECCO® Golf Introducerer ECCO CAGE EVO

Forside UDSTYR ECCO® Golf Introducerer ECCO CAGE EVO
Af PM

ECCO Golf, der er førende indenfor innovation af golfsko, introducerer  ECCO CAGE EVO, en spikesko, der understreger det danske firmas ekspertise ved at give en uovertruffen komfort fra den første dag, skoen tages i brug.

 unnamedDen unikke kombination af et fuldtintegreret Direct-injection Process (DIP) wrap system og en multimateriale overdel bestående af PU-struktureret tekstil, der forstærkes af et net af pulyurethan, gør skoen til noget særligt.

 Disse er udviklet specielt til ECCO CAGE EVO, og giver en utroligt komfortabel pasform samtidig med, at det giver en uovertruffen beskyttelse mod vejret.

 Med ECCO CAGE EVO har ECCO endnu en gang vist deres innovative ånd og skubbet grænserne for stabilitet, fleksibilitet og stødabsorbering. Det skyldes blandt andet disse særlige egenskaber:

 

●        Et unikt helstøbt DiP stabilitets bur, der griber fat om hælen, løber over midtsålen og hele vejen til tæerne

 

●        Et anatomisk ydersåldesign, der følger og bevæger sig i takt med fodens store sener og muskler

 

●        ECCO Freedom Fit kombinerer en fast hælfornemmelse med et mere frit forfodsområde, som giver tæerne plads til at bevæge sig naturligt

 

“Efter hele verden tog så godt imod den originale ECCO Cage, er vi ekstremt spændte på tilføjelsen af denne nye iøjnefaldende letvægtsko til vores familie af spikesko” siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO.

 

Udover at være ekstra vandafvisende takket være ECCO’s egen HYDROMAX® behandling, har ECCO CAGE EVO også en letvægtskonstruktion med en meget lav profil og CHAMP SLIM-Lok spikes.

En integreret skank af TPU, der følger fodens naturlige form sikrer et højt komfortniveau, mens en ekstra indlægssål giver ekstra vidde, til dem, der har brug for det..

Som med resten af ECCO Golf’s 2016 kollektion, er ECCO CAGE EVO fremstillet på virksomhedens egne fabrikker, der benytter Direct-Injection Process til at binde overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko, uden at bruge lim eller syning.

 

Blandt fordelene er en fast og vandtæt lukning.

 

ECCOs golfkollektion bliver brugt at masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Peter Hanson, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Will Wilcox, Ben Evans, Jim Renner, Caroline Masson, Gerina Piller, Jennifer Johnson, Kendall Dye, Pernilla Lindberg, Therese Kølbæk og Liz Young.

 

For yderligere information om ECCO Golf besøg ecco her.

 

Vejledende udsalgspris 1600 DKK