15 juli 2016 12:00

Bubba bliver OL klar med Green Fade fra OAKLEY

Forside UDSTYR Bubba bliver OL klar med Green Fade fra OAKLEY
Af pm

Bubba Watson er med på listen over bare 19 atleter, som komme til at bære OAKLEY´s PRIZM brille. Det sker når det om lidt går løs ved OL i Rio. Her kan vi altså forvente, at se Bubba på banen i ført PRIZM-briller. Og det bliver med den særlige golf-udgave, som går under navnet “Green Fade”.

Bubba Watson tager del i udviklingen.

Bubba Watson tager del i udviklingen.

Green Fade serien indeholder altså  producentens patenterede PRIZM linse-teknologi, der i princippet ud på, at levere atleter en linse der optimerer deres resultater.
Linsen i Golf-udgaven, “green fade” er bygget i flere lag, og tilbyder udvidet synsfelt, og optimerer dermed ydeevnen hos den enkelte, set i forhold til mere traditionelle solbriller.
PRIZM Golf er altså en viderebygning, der som navnet antyder, er bygget specielt til golfspillere. Linsen fremhæver grønt og brunt, og gør spilleren i bedre stand til at vurdere banens konjunkturer, ligesom det dermed også tilbyder bedre afstandsbedømmelse.
Green Fade-kollektionen bliver tilgængelig på oakley.com og i Oakleys egne butikker fra den 15. juli. Du kan se mere om PRIZM og Green Lens på linket her.