16 juni 2016 14:51

Vil du teste og beholde TomTom Golfer 2 ?

Forside UDSTYR Vil du teste og beholde TomTom Golfer 2 ?

TomTom Golf og Golfonline.dk søger en læser som er glad for udstyr. Vi vil nemlig gerne have testet det nye TomTom Golfer 2, og måske er det noget for dig? Du kan læse mere om uret her for neden – og vil du teste uret, skal du blot skrive “JA TAK” i kommentarfeltet i artiklen på vores facebook side som du finder  H E R 

På søndag findes den henldige vinder og testperson, som vi også offentliggør på facebook + golfonline.dk

Skærmbillede 2016-06-16 kl. 14.46.43

TomTom lancerer i dag det nye ultratynde GPS-ur Golfer 2 med Automatic Shot Detection, så golfspillere kan lave detaljerede spilanalyser og dermed få hjælp til at forbedre deres spil.

 

Udover at vise afstandene til green og hazards, har det nye GPS-ur TomTom Golfer 2 også Automatic Shot Detection, der bl.a. giver golfspillerne indsigt i, hvor langt de slår. Golfer 2 giver et hurtigt overblik over distancerne for både drives og slag, og efterfølgende kan golfspillerne analysere runden i TomTom MySport. Med automatisk opdatering af spillerens scorekort er det nemt at se, hvad der fungerer i spillet, og hvad der kan forbedres.

 

”Ofte opnår man de bedste forbedringer i ens spil ved at kigge på, hvor det gik galt”, siger Morten Flø Nielsen, der er Country Sales Manager hos TomTom i Danmark. “Det er derfor vi har designet de detaljerede spilanalyser til Golfer 2 – for at vise, hvor der er plads til forbedring, men også for at vise, hvad spilleren rent faktisk formår på banen.”

 

En anden smart feature er, at uret kan kombinere de bedste huller, der er blevet spillet på en given bane og således vise, hvordan spillerens runde ville se ud, hvis der blev spillet op til det fulde potentiale. Spilanalysen i TomTom MySports giver detaljeret information omkring ens slagmønster og Greens in Regulation. Golfspillere kan dermed analysere runderne hul for hul med henblik på at styrke sit spil og forbedre sine svagheder.

 

TomTom Golfer 2 bruger overskuelig grafik, der visualiserer den bedste tilgang til greenen og angiver præcise afstande til for- og bagkanten på hazards på over 40.000* baner verden over.

 

TomTom Golfer 2 uret er tyndt, let, vandtæt og byder på høj komfort, selv når man har det på i mange timer. Uret er designet til brug såvel på som uden for banen. TomTom Golfer 2 koster 1.899,- og er tilgængeligt fra maj 2016.

 

For mere information besøg www.tomtom.com

 

Andre features TomTom Golfer 2 inkluderer:

 

  • Afstand til greens – angiver præcis afstand til forkanten, midten og bagkanten af greenen
  • Hazards – se afstanden til individuelle hazards langs fairway
  • Lay-up – se distancerne til de forskellige lay-ups
  • Visning af green – viser unik grafik over greens og hazards, før man slår
  • Rundestatistik – hold styr på score, distance og tid for din runde
  • Daglige baneopdateringer – modtag baneopdateringer trådløst fra din smartphone
  • Trådløs synkronisering – synkroniser din session trådløst til TomTom MySport
  • Vejr- og vandresistent ned til 40 m – spil i alle typer vejr
  • Perfekt pasform – vælg mellem remme i large eller small for at sikre den perfekte pasform til dit håndled

 

*Beregningen inkluderer alle kombinationer af golfbaner