08 juni 2016 23:05

ECCO® Golf Introducerer ECCO Speed Hybrid Sneaker

Forside UDSTYR ECCO® Golf Introducerer ECCO Speed Hybrid Sneaker
Af ECCO

Den nyeste model udmærker sig ved at benytte førsteklasses læder, have letvægtskomfort og en klassisk stil. Danske ECCO – der er markedsførende inden for innovativt fodtøj – lancerer deres seneste hybrid golfsko, ECCO Speed, der kombinerer æstetikken fra en cool vintage sneaker med fremragende komfortteknologi og en ydersål, der har bevist sit værd på touren.

 unnamedECCO fortsætter med at udvide stilhorisonterne for hybridsko, og med ECCO Speeds slanke design og nedtonede farver, har de skabt en sko, der passer perfekt til stort set ethvert outfit. De adskiller sig også ved:

 

●      Exceptionel stødabsorbering, fleksibilitet og holdbarhed takket være en Direct-injected PU midtersål

 

●      E-DTS ydersål med støbte traction bars lavet af slidstærk TPU, der giver hundredvis af vinkler og et superbt greb

 

●      ECCO Freedom Fit kombinerer en fast hælfornemmelse med et mere frit forfodsområde, som giver tæerne plads til at bevæge sig naturligt

 

“Med inspiration fra en af ECCO’s storsælgende casual sneakers, kombinerer ECCO Speed et fantastisk look med sportens mest avancerede teknologi for hybridsåler,” siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO. “Det er endnu et bevis på vores unikke position som en af verdens største skofirmaer, en topproducent af luksuslæder og en pioneer når det kommer til trends blandt golfsko.”

 

For at sikre at hver eneste runde er behagelig, er ECCO Speed også udstyret med en indlægssål af læder med ECCO Comfort Fibre System™. Skoen fås i tre versioner til Spring/Summer 2016 – En vandtæt GORE-TEX® model i læder, samt en læder og en læder/tekstil model med ECCO HYDROMAX™, en eksklusiv behandling, der har en langvarig vandafvisende effekt. 

 

Som alle ECCO golfsko er ECCO Speed lavet på ECCO-ejede fabrikker med Direct-injection Process. Dette binder overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en fast og vandtæt lukning.

 

ECCOs golfkollektion bliver brugt at masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Will Wilcox, Ben Evans, Jim Renner, Mingee Lee, Caroline Masson, Gerina Piller, Jennifer Johnson, Kendall Dye, Pernilla Lindberg, Therese Koelbaek og Liz Young.

 

SRP: 1300 kr. – 1400 kr.

 

Om ECCO

 

ECCO er et verdensomspændende skomærke, der kombinerer stil og komfort. ECCO har skabt sin succes på design, læderkvalitet og innovativ teknologi. ECCO er grundlagt i 1963 og er et af de få store skomærker i verden, der ejer og styrer alle dele af læder- og skoproduktionen samt butikssalget. ECCO er også blandt verdens største producenter af højkvalitetslæder – blandt kunderne er flere af verdens førende luksusmærker. I dag sælges ECCO sko og tilbehør i 88 lande i 3.060 ECCO shops og shop-in-shops, samt i mere end 14.000 butikker over hele verden. Virksomheden er familieejet og beskæftiger 19.800 personer verden over. www.ecco.com.