26 april 2016 10:16

Top resultat af John Axelsen i USA

Forside UDSTYR Top resultat af John Axelsen i USA
Af PM

Lige til info så spillede John med om sejren i Junior Invitational på Sage Valley, og det var først på sidste hul 1,2 og 3 blev fordelt. Allerede efter 4 huller af sidste runde var John oppe på en delt 2 plads og derefter var det en kamp om at hente Austin Eckroat. På sidste hul lavede Eckroat birdie hvor John måtte nøjes med en bogie.

John ude til højre

John ude til højre

Turneringen er den uden sammenligning stærkest junior turnering i verden med de 54 bedste juniorer nøje udvalgt. For at være sikker på at de deltager betaler Junior Invitational alle omkostninger i forbindelse med turneringen, inklusiv flyrejse. Holder det nogle væk er der også en Nike night som gulerod hvor en af Nikes top spillere/træner kommer og bruger en dag med drengene. I år var det Tiger Woods. Sidste år McIlroy

 

Tidligere har kun 4 danske spillere deltaget i turneringen (John, Victor Henum og Mads og Emil Søgaard). I år var Christoffer Bring og Jonathan Gøth-Rasmussen også med. Men Johns resultat er uden sammenligning det bedste danske resultat nogensinde i Junior Invitational.

Se også nedenstående link

Invitation til turneringen på video

Lidt info om Tiger og hans tilbagevenden samt Junior Invitational fra GolfCHannel

Lidt om turneringen fra GolfCHannel