29 marts 2016 20:55

Kæk LPGA spiller fortsætter på nettet

Forside UDSTYR Kæk LPGA spiller fortsætter på nettet
Af Golfonline.dk

Ja ja det er bestemt en glæde at slå gode slag på rangen, så vel som på banen. Men i dette klip fra Paige Spiranac, er glæden understreget på bedste vis, og den unge dame viser igen social-media tænder, efter at hun blev verdenskendt for sin velkendte  trick-shot-video.

Cartbarnguys been teaching Paige Spiranac how to hit a stinger 󾮖

Opslået af Golfonline.dk2016

Nu prøver hun lykken på LPGA, men indlæg på sociale medier er bestemt ikke lagt på hylden, som du kan se her i artiklen. 

Paige Spiranac blev endda inviteret til Dubai Ladies Masters i 2015, og fik sig en op opleveren, men indrømmede overfor Golf.com at hun var oppe imod noget større, hvor hun tog en masse læring med sig videre. Hun blev med et kendt på nettet, da den omtalte video på bare et døgn blev set af tusinder. Siden er det gået slag i slag, og selvom hun drømmer om en professionel golf-karriere, så er det indtil videre nok mest på facebook, instagram og twitter at hun har største succes,

Ved Dubai Ladies Masters 2015 sluttede Danmarks Malene Jørgensen som nummer 8, men 85.000 kroner i præmie, medens vinderen var Shanshan Feng fra Kina, som rev hele 75.000 euro i kassen. Paige Spiranac sluttede som delt nummer 101, og klarede dermed ikke cut. Men hun blev dog ikke den ringeste deltager, da der var 3 spillere som var ringere end hende selv – tillagt en 4. der trak sig fra turneringen.

 

SHORT GAME TIPS FRA SAMME KILDE: