05 marts 2016 13:37

Microsoft og Taylormade kommer ind i kampen

Forside UDSTYR Microsoft og Taylormade kommer ind i kampen
Af Søren Kragh

Så starter det nye golf år lige om lidt, og banerne åbner funklende grønne en gang i april. Teknologisk går det også hastigt fremad, og vi så i sidste sæson nyheder fra Garmin, ligesom Tom Tom Golf også blev introduceret. Men en af verdens største spillere på teknologimarkedet ligger ikke stille, og Microsoft har meldt sig ind i kampen., via et samarbejde med Taylormade Golf.

Skærmbillede 2016-03-05 kl. 13.11.20

Microsoft Band V2

Men Microsoft Band V2 får du et hav af muligheder. De klassiske livsstils-armbånds-funktioner glipper du naturligvis ikke, men der er ekstra gode nyhede for golferen ved at kigge nærmere på Microsofts V2 raket.

En smart funktion, er en særligt UV måler der sidder på forsiden af armbåndet. Her får du besked om hvor meget UV stråling der er hvor du befinder dig, og så får du et tip til at beskytte dig mod solen. En melding kunne være: “Tag faktor 20 solcreme og solhat på” – egentligt godt tænkt.

Men for golfspilleren er der atter nyt. Du får selvfølgelig afstandsmålinger, men som en ekstra smart feature, så kender uret forske. på reelle slag og prøvesving. Dermed kan den tælle slag, og udfylde dit scorekort helt automatisk. Selv putts kan den tælle – men som det er med al teknologi, så bør du nok holde øje med slagene, selvom fabrikanten lover at det skulle virke tip-top.

SE VIDEOEN HER

DU KAN KØBE MICROSOFTBAND HOS F.EKS. GOLFONLINE.CO.UK FOR KR. CA. 1700 LIGE HER