11 november 2015 22:05

Supergolf får ny ejer

Forside UDSTYR Supergolf får ny ejer
Af Pressemeddelelse

På Abildvej i Svendborg er der stadig fuld fart på nethandelen med golfudstyr. Siden 2013 hvor dørene til de charmerende lokaler blev åbnet, er der sket store forandringer. Antallet af mærker er fordoblet og antallet af varer er mangedoblet, ligesom der konstant kommer nye kunder til butikken.

Skærmbillede 2015-11-11 kl. 22.04.49

Succesen har været så stor, at Greenen.dk nu har købt konkurrenten Supergolf.

”Supergolf har været en stort navn inden for salg af golfudstyr siden 1979 og er det fortsat. Denne overtagelse skal ses som et stort skridt på vejen for at blive danskernes foretrukne leverandør af golfudstyr”  – Siger Peter Laursen, ejer af Greenen ApS.

Større lokaler giver muligheder – Jeg er blevet taget rigtig godt imod af golfspillere fra Svendborg, Langeland og Tåsinge. Faktisk har folk fra Aalborg været forbi butikken, lyder det fra Peter, som hurtigt efter åbningen indså at der skulle mere plads til for at give den bedst mulige service.

Derfor er shoppen rykket ind i større lokaler i samme bygning. De nye lokale byder blandt andet på langt flere produkter, ligesom en moderne golfsimulator giver mulighed for at prøve udstyret inden køb. – Golfsimulatoren giver bedre mulighed for perfekt tilpasning af produkterne til den enkelte kunde.

Noget som blandt andet gør at store mærker som Titleist, Nike og Srixon nu også er at finde i butikken ligesom de kan bestilles online på www.greenen.dk og nu også www.supergolf.dk

Og med opkøbet af Supergolf vil der naturligvis komme endnu flere produkter på hylderne.” Masser af nye golfspillere i 2015 Der er kommet masser af nye golfspillere til Sydfyn i 2015, takket være gode tiltag fra Svendborg Golfklub. – Vi har mærket den store interesse, der har været for golfspillet, og folk har også indset at golf ikke er en dyr sport.

Man kan komme i gang rent udstyrsmæssigt for under 2.000 kroner, og det årlige medlemsskab koster ofte mindre end det koster at være medlem af et fitnesscenter, lyder det fra Peter Laursen. Han glæder sig over den solide opbakning fra lokalområdet til hans forretning, som i øvrigt er positivt stemt over at golfshoppen i Svendborg golfklub rykker til midtbyen i vinterhalvåret.

Peter Laursen har ikke oplevet konkurrencen som en problem. – Jeg har faktisk ikke oplevet nogen, der prøver at spille os ud mod hinanden. Det synes jeg er rigtig positivt, siger Peter, der dog altid er med på at handle lidt om prisen. – Men det hjælper altid at folk møder op i showroomet. Jeg vil gerne rigtig gerne møde de golfspillere jeg handler med, siger Peter Laursen