28 oktober 2015 13:32

Shelterbyg giver læ mod lyn

Forside UDSTYR Shelterbyg giver læ mod lyn
Bagom Shelterbyg ( PM )

Golf og tordenvejr er en farlig kombination. Dansk Golf Union opfordrer da også landets golfklubber til at iværksætte foranstaltninger, der beskytter medlemmerne mod lyn.

medens det lyner kan der hygges i læ af regn og torden.

medens det lyner kan der hygges i læ af regn og torden.

Problematikken med lynnedslag på golfbanen er ikke blot teoretisk. Personulykker ved lynnedslag på golfbaner er heldigvis sjældne, men de er desværre forekommet. Også i Danmark.

Hold dig væk eller søg ly


De grundlæggende forholdsregler er at være opmærksomme på vejret og at holde sig væk fra golfbanen, når vejrudsigten siger torden og lyn. Opholder man sig på golfbanen, når uvejret sætter ind, bør man søge ly i klubhuset eller i laveste punkt i terrænet, der eksempelvis er sandgraven.

Der kan være langt til sikkerheden i klubhuset, når man befinder sig i den modsatte ende af golfbanen. Derfor lyder en af opfordringerne fra Dansk Golf Union at oprette læskure, så der altid er ly og sikkerhed i nærheden, hvis man overraskes af uvejret.

Shelter med lynafleder

Hos shelterbyg.dk laver man sheltere og læskure med lynafledere, der yder beskyttelse mod lyn og giver behageligt læ for vind og vejr.

”Vi leverer sheltere i flere størrelser med ståhøjde og plads til bord- og bænksæt,” forklarer Jes Kristensen fra shelterbyg.dk og uddyber:

”Shelteret bliver leveret som byggesæt lige til at sætte op med udførlig manual. Taget kan laves i tagpap men også i græs, så shelteret visuelt falder naturligt ind i golfbanens grønne omgivelser.”

Shelterbyg.dk leverer sheltere i byggesæt i flere størrelser med priser begyndende ved 10.500 kr.

Og lyn eller ej, det er altid rart med hurtig adgang til læ for vind og vejr, når man bevæger sig rundt på golfbanen.

Du kan besøge shelterbyg HER