19 august 2015 12:18

Rum-teknologi i Cobra LTD driver

Forside UDSTYR Rum-teknologi i Cobra LTD driver
Af Golf-liv.dk

Den nye King Cobra driver er noget for sig, og endda udviklet med rum-teknologi. Det var en smule af den information som producenten lagde på bordet, da der i aftes blev afholdt pressemøde.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 12.02.47

Tilstede var Robert Philion; COBRA PUMA GOLF President & CEO Greg Johnson; President og Executive Director for the Center for the Advancement of Science in Space (CASIS), Mike Yagley; Director of Research & Development COBRA Golf og Rickie Fowler.

Til sammen præsenterede de altså den nye KING LTD Driver, som uden sammenligning er Cobras bedste skud på stammen. Videre lovede de at man virkelig kan mærke at der her er tale om en helt særlig driver, når man slår til bolden. Og så skulle KING LTD videre optimere slagets gang på alle tænkelige facetter i slaget, og vildere endnu; CG ( Tyngdepunktet ) er elimineret og ligger utrolig lavt i den nye driver, og tillagt højt MOI, så udløser det maksimal tilgivelse.

Cobra beretter at der her er tale om den meste lige og længstslående driver i deres historie., og du kan her se videoen for den nye driver, som er blevet startskuddet til et udviklingssamarbejde på ISS ( Den internationale Rumstation )