09 august 2015 17:06

Ny og forbedret teltby ved Made in Denmark

Forside UDSTYR Ny og forbedret teltby ved Made in Denmark
Af Made in Denmark Golf PM

Teltbyen, eller Made in Denmark Village, som området hedder, bliver i år en helt anden oplevelse for publikum. Området er udvidet, jorden er planet ud, udvalget af udstillere og oplevelser markant forbedret. Made in Denmark Village ligger, som sidste år, midt på banen lige ved hul 10, men når man først er kommet indenfor i Made in Denmark Village vil man se de mange forbedringer.

unnamed

En af de første ting man lægger mærke til, er den store Made in Denmark merchandise butik med al det officielle Made in Denmark tøj og andet merchandise samt øvrige varer fra Himmerlands store Proshop. I teltet vil Nike have deres helt unikke Nike Store med alle Nike’s golfnyheder. Udenfor har ECCO parkeret deres store vogn, og har masser af gode tilbud med.

Udvalget er mad og drikke er også forbedret i år, blandt andet med Himmerland Golf & Spa Resorts helt egen restaurant, der er placeret så man kan sidde og nyde udsigten ud over hul 3. Restauranten har også champagne- og vinbar, ligesom Nespresso serverer kaffe i loungeområdet.

Det er også restaurantteltet, der danner rammen om den musikalske underholdning torsdag, fredag og lørdag aften, hvor man kan nyde musikken mens man spiser aftenbuffeten. Torsdag eftermiddag kigger Tom Kristensen forbi, og skriver autografer.

På foodcourt vil der ligesom i fjor være mulighed for at smage nordjyske og nordiske specialiteter, og selve udstillerområdet har et bredt udvalg af udstillere med golfudstyr, tøj, rejser, køb af bolig, Ejner Hessel Mercedes, Hilding Anders senge og Himmerland Golf & Spa Resort er også på plads.

Børn, og barnlige sjæle kan prøve Snag Golf, som er golf for de mindste med velcrobolde og skydeskiver som mål.

Skulle der komme lidt regn, eller måske for meget sol, kan man søge ly under det store sejl i Made in Denmark Village.

Og når sulten og nysgerrigheden er stillet kommer man nemt ud på banen igen, ikke mindst hvis man vil en tur ned på Himmerland Hill. Fra Made in Denmark Village er der gravet en gang-kløft under hul 17, så man let kan komme til hul 16.

Klik her for Udstiller liste og oversigtskort