21 juni 2015 23:45

Ryder Cup kaptajnen spiller Made in Denmark

Forside UDSTYR Ryder Cup kaptajnen spiller Made in Denmark
Fra Made in Denmark

Når den anden udgave af Made in Denmark spilles til august, er Europas Ryder Cup kaptajn Darren Clarke med i feltet. Clarke har valgt at spille med i Himmerland, blandt andet efter al den positive omtale turneringen fik sidste år.

– Jeg glæder mig meget til at spille Made in Denmark i år. Jeg har hørt så meget om turneringen fra mine venner, der var med sidste år, især at publikum skulle være helt fantastisk, siger Darren Clarke.

Clarke blev tidligere i år udnævnt til Ryder Cup kaptajn frem mod matchen på Hazeltine i USA i 2016, og den 47-årige nordirer har ved flere Ryder Cups enten spillet sammen med, eller været vicekaptjan sammen med sin gode ven Thomas Bjørn – og venskabet mellem de to har også været medvirkende til at Clarke kommer til Himmerland Golf & Spa Resort.

– En af mine bedste venner på touren er Thomas Bjørn, og vi har spillet meget golf sammen på touren og til Ryder Cup, så sammen med ham og Thorbjørn Olesen, er jeg sikker på, at Made in Denmark vil blive endnu en stor succes.

– Darren er en af mine allerbedste venner, og at Ryder Cup kaptajnen stiller op til Made in Denmark er rigtigt stort for turneringen, og noget der personligt glæder mig rigtigt, rigtigt meget, siger Thomas Bjørn om vennen Clarkes deltagelse i Made in Denmark.

– Vi er også rigtig glade for, og stolte af, at Darren Clarke kommer til Made in Denmark. Han er en fantastisk golfspiller, og altid en fornøjelse at følge på en golfbane, så tilskuerne kan godt begynde at glæde sig, siger Promotor Flemming Astrup.

Darren Clarke er allerede populær blandt de danske fans. I Made in Denmarks afstemning om hvilke spillere man helst ville se i Himmerland Golf & Spa Resort fik den sympatiske nordirr knap 40 procent af stemmerne.

Darren Clarke har vundet 14 gange på European Tour, hvoraf den ene titel var The Open i 2011.

<div id=”fb-root”></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = “//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3″;  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ’script’, ‘facebook-jssdk’));</script><div class=”fb-video” data-allowfullscreen=”true” data-href=”https://www.facebook.com/madeindenmarkgolf/videos/379227875601405/”><div class=”fb-xfbml-parse-ignore”><blockquote cite=”/madeindenmarkgolf/videos/379227875601405/”><a href=”/madeindenmarkgolf/videos/379227875601405/”></a><p>Darren Clarke kommer til Made in Denmarkhttp://madeindenmarkgolf.dk/blog/2015/06/21/ryder-cup-kaptajnen-spiller-made-in-denmark/</p>Posted by <a href=”https://www.facebook.com/madeindenmarkgolf”>Made in Denmark</a> on 21. juni 2015</blockquote></div></div>

Fakta om Darren Clarke

  • 46 år, fylder 47 ugen inden Made in Denmark
  • Professionel siden 1990
  • 14 sejre på European Tour
  • Vinder af The Open i 2011
  • 9 gange sluttet i top 10 på Order of Merit
  • Ryder Cup kaptajn 2016
  • Har spillet 5 Ryder Cups, og vundet 4. Været vicekaptajn to gange.