01 juni 2015 19:20

Kjeldsen kan fejre jubilæum i Himmerland

Forside UDSTYR Kjeldsen kan fejre jubilæum i Himmerland
AF PM

Søndag vandt Søren Kjeldsen sin fjerde sejr på Europatouren, da han efter omspil vandt Irish Open. Det var Kjeldsens første sejr i seks år, og han er nu nummer 18 på Race to Dubai.

unnamed

Kjeldsen har gang i en forrygende sæson. De sidste tre uger er det blevet til en niende-, en attende- og nu altså en førsteplads. Men der er et andet tal, Søren Kjeldsen også holder godt øje med, nemlig 500.

Irish Open var Søren Kjeldsens Europa Tour turnering nummer 493, og den flittige nordjyde er den dansker med flest starter på touren nogensinde. Nu venter en travl sommer, der blandt andet igen byder på Majorgolf til Kjeldsen, da sejren også giver adgang til The Open. Og få uger senere er Søren så på hjemmebane i Himmerland til Made in Denmark hvor han vil spille sin 500. Europatour turnering. Det er en enestående bedrift, og vi håber flest muligt vil være med til at fejre ham til august.

Sidste år sluttede han som nummer 15 i Made in Denmark, men mon ikke han håber på mere i år, sådan som han spiller.

Søren Kjeldsen får naturligvis selskab af alle de danske Europatour profiler når Made in Denmark spilles fra den 20. til den 23. august.

Billetter kan købes på Billetnet.dk