15 maj 2015 20:36

Slå langt og vind en bil 3 dage

Forside UDSTYR Slå langt og vind en bil 3 dage
Af MiD PM

Lørdag mellem 11 og 13 har du muligheden for at levere dine længste slag og vinde en Mini Cooper for en weekend. Long driving konkurrencen på Royal Golf Clubs driving range arrangeres af BACKTEE Royal Golf i samarbejde med SIXT.

City Golf ved Royal Goælf Center, holder længste drive konkurrence lørdag.

City Golf ved Royal Goælf Center, holder længste drive konkurrence lørdag.

Alle deltagere møder blot op på driving rangen, hvor man har tre forsøg. Den længstslående deltager vinder en Mini Cooper for en weekend, mens alle der sender to af de tre forsøg i fairway deltager i lodtrækningen om en Trackman golfbag analyse, hvor man får analyseret alt sit udstyr.

– Vi håber, at der kommer rigtigt mange til konkurrencen. Det er en mulighed for at vinde en bil, men det er også en god chance for at tæve sine kammerater i long driving, siger Jannik Petersen, der selv vil være til stede og sikre, at konkurrencen forløber planmæssigt lørdag mellem klokken 11 og 13.

Så hører du til den gruppe, der altid sidder i klubhuset eller til julefrokosten og diskuterer, hvem i gruppen der slår længst, så har du nu chancen for at få det afgjort – én gang for alle.

Vi ses på Royal Golf driving range lørdag mellem 11 og 13 og til topgolf ved Made in Denmark Challenge bagefter.