01 maj 2015 12:47

LYNGBYGAARD MED ECCO-TOURENS STØRSTE PRÆMIESUM

Forside UDSTYR LYNGBYGAARD MED ECCO-TOURENS STØRSTE PRÆMIESUM
Af PM

Northside Charity Challenge skaffer 200.000 kr. til de hjemløse og spiller om Ecco-Tourens største præmiesum på 500.000 kr. med deltagelse af bl.a. Steen Tinning og søn. Morten Ørum Madsen spiller med i pro-am og giver clinic 4.-8. maj.

ECCOTOUR LOGO

Det minder om amerikanske tilstande, når den danske Ecco Tour ikke kun afvikler sæsonens fjerde turnering i Race to Himmerland, men også i et samarbejde med turneringens titelsponsor, den århusianske musikfestival Northside, har lagt en masse kræfter i at indsamle penge til de hjemløse.

Velgørenhedskonceptet er ikke så udbredt i Danmark som i USA, men gennem Team Auction regner man med at nå målet på 200.000 kr. til de hjemløse og samtidig forhøje den oprindelige præmiesum for turneringen på 300.000 til 500.000 kr.

Det er første gang, musiklivet og golfsporten afprøver konceptet i Danmark, som går ud på, at alle involverede, sponsorer, deltagere, købere på auktionen og ikke mindst de professionelle deltagere i hovedturneringen kan bidrage. Blandt de mange effekter og tilbud på auktionen har også været Thomas Bjørns Ryder Cup-bag.

”Vi har stadig en del produkter på auktionen på internettet, og sammenholdt med en VIP fundraising mandag den 4. maj i Lyngbygaard Golf fastholder vi troen på, at vi kan nå målet med 200.000 kr. til de hjemløse og en præmiesum på 500.000 kr. til de professionelles turnering 6.-8. maj” –  siger golf-promotor Flemming Astrup.

Debut for Lyngbygaard

Det er første gang, at Lyngbygaard Golf arrangerer en professionel Ecco Tour-turnering med deltagelse af 156 spillere. Der vil være aktiviteter på Lyngbygaard ugen igennem fra mandag til finaledagen fredag begyndende med pro-am-turneringer både mandag og tirsdag. Sideløbende med Ecco-touren onsdag-fredag bliver der mulighed for at spille Business Golf på 9-hulsbanen, hvor virksomheder kan invitere kunderne på golf og frokost og slutte med at se spillet på Ecco-touren. Deltagerne er med i lodtrækningen om et rejsegavekort.

Morten Ørum Madsen

Morten Ørum Madsen

Fredag formiddag får Lyngbygaard besøg af Europatour-spilleren Morten Ørum Madsen, der efter en lækker brunch og et indlæg i restauranten vil give en clinic på driving range. Programmet for ugen ligger på vores hjemmeside, hvor der også er mulighed for at tilmelde sig dette arrangement.

Morten Ørum Madsen er bedst placerede dansker på Race to Dubai-listen og har netop indledt et sponsorsamarbejde med den århusianske virksomhed Blue Capital. I øvrigt har Morten Ørum også meddelt, at han spiller med i pro-am-turneringen først på ugen for et Willis-hold – som amatør vel at mærke og med handicap!

”Vi er glade for at kunne medvirke til at lave en noget anderledes turnering end de traditionelle på Ecco-touren. Eksempelvis har vi også lavet aftaler med Audi, der tilbyder prøvekørsler ugen igennem, lige som simulatorfirmaet You Fly de to første dage får mulighed for at promovere sig med opstilling af en stor lastvogn med indbyggede flysimulatorer, som alle interesserede får mulighed for at afprøve, siger direktør Michael Christensen, Lyngbygaard.

Steen Tinning og søn

unnamed-1

De 156 spillere i Northside Charity Challenge kommer fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland med flere tidligere Europa Tour-spillere i feltet. Det gælder således den i Florida bosiddende Steen Tinning, der to gange har vundet på European Tour – og senest også har vundet turneringer på Senior Tour. Tinning benytter sin deltagelse som opvarmning til årets Senior Tour – og skal i øvrigt dyste mod sin søn, Nicolai Tinning, der spiller fast på Ecco Tour.

I feltet er også tre andre tidligere Europa Tour-spillere, Thomas Nørret, der nu er salgs- og marketingchef på Lyngbygaard, Mark Flindt Haastrup og Knud Storgaard. Af nuværende eller tidligere Challenge Tour-spillere kommer Daniel Løkke, Anders Schmidt Hansen og Christoffer Lange, der i øvrigt har skiftet klub og nu stiller op for Lyngbygaard Golf. Christoffer Lange driver til daglig en proshop i Ørnehøj Golfklub syd for Aalborg. Et andet lokalt islæt er Jacob Pingel Lauridsen, Mollerup-spilleren, der endnu har sit professionelle gennembrud til gode.