28 april 2015 11:02

Ny putter gør dig op til 23% bedre

Forside UDSTYR Ny putter gør dig op til 23% bedre
Af Søren Kragh

Cleveland lover dig 23% bedre præcision end en af markedets hidtil bedst sælgende puttere. Måske det er værd at teste af, for at se om du med det nye green-våben også virker for dig? Test den nye TFI-putter når cleveland holder DEMO DAG. 

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 11.01.07

Der er 3 værdi-punkter som producenten fremhæver ved den nye TFI- putter. Nemlig TRUE FEEL, TRUE ALIGN MENT og TRUE INNOVATION. Dermed lover cleveland at du får noget der ikke hidtil er set magen til i markedet, og som nævnt lover de også 23% mere præcision, end en af markedets hidtil bedst sælgende af slagsen. Cleveland nævner dog ikke hvilken putter de sammenligner med……

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 09.23.06

De to firkanter skulle give dig mere præcision, og spare dig for opstillings og sigtetid.

 

Det er de to firkantede kvadrater som skulle give dig bedre præcision og sigte. ( Kaldet Dual Axis Alignment ) Cleveland fortæller at de skulle give dig et hurtigere og mere præcis sigte. Det er er også godt nyt hvis der er kø på banen, for så kommer man antageligt også lidt hurtigere rundt, hvis man skal bruge kortere tid på sin opstilling og sigte, og endda putte op til 23% mindre end ellers – .)

Vingen

Vingen

På putteren er der en “vinge” som har til formål at skabe endnu bedre stabilitet i gennem puttet, således at der opnås en stabilt ens sving, med det resultat at du skulle opnå et bedre put.

Den 3. forbedreing og egenskab er TFI- innovationen. TFI der står for true feel innovation, går ud på at hovedets sammensætning giver en super feedback i træffet, så dit putt skulle føles som om du er i et med både putter og bold.

Du kan besøge Clevelands hjemmeside og se mere her