20 april 2015 12:54

Hole-in-one ved Golfens Dag i Odense

Forside UDSTYR Hole-in-one ved Golfens Dag i Odense

På Golfens Dag var Carsten Knudsen gæst, og slog det ultimative slag.  Det skete på en flot dag, hvor hele 79 personer søndag den 19. april, havde valgt at prøve kræfter med golfsporten i Odense Golfklub. 

Morgenmønstring for dagens hjælpere.

Morgenmønstring for dagens hjælpere.

De mange gæster blev sendt ud i små grupper af 3 – 4 personer, som blev vist rundt i klubben af et medlem, og turen bød bl.a. på relevant information om Odense Golfklub, instruktion ved klubbens 2 trænere, indspilskonkurrence under kyndig vejledning af klubbens elitespillere, hvor præmien var et prøvemedlemskab, der blev vundet af Kim Kyndesen.
Putningens svære kunst blev afprøvet, og også her var et prøvemedlemskab på højkant, og dette blev vundet af Poul Johansen, som klarede de 9 huller med kun 19 puts.

Der øves indspil

Der øves indspi

Herefter gik gæsterne ud på Pilebanen, hvor man spillede en Texas Scramble på 5 af banens huller. Og her præsterede Carsten Knudsen det, for mange etablerede golfere, ultimative slag ved på Pilebanens 3. hul (101 meter), at sende bolden direkte i hul med et enkelt slag – HOLE IN ONE.

Carsten Knudsen reddede sig et par flasker vin for sin HOLE IN ONE.

Efter en flot solskinsdag med stille vejr og lidt over 15 grader, kunne dagen evalueres og ud af de 79 gæstende personer, have 40 valgt et prøvemedlemskab, 2 et seniormedlemskab og 1 et ungsenior medlemskab.

unnamed-4

Carsten Knudsen reddede sig et par flasker vin for sin HOLE IN ONE.