17 april 2015 15:24

Lucas Bjerregaard strøg 39 pladser frem

Forside UDSTYR Lucas Bjerregaard strøg 39 pladser frem
Af Søren Kragh

I går skød Danmarks golf-ørn nummer et, Morten Ørum Madsen sig en hole-in-one. Det var måske blevet lidt for trivielt med alle de eagles? I dag kom han så igennem anden runde af Shenzhen Open, i samme score som under åbningsrunden, men dette uden nogen hole-in-one på samvittigheden.

Lukas Bjerregaard

Lucas Bjerregaard

Ørum Madsen slap fra det med en runde i -1,og er dermed to under banens par. Det gør at han ikke igen i dag kan kalde Danmarks bedste på banen i Kina. Lucas Bjerregaard fik nemlig pudset jernene, og gav den gas, så den tidligere Nordic league-vinder overhalede kollegaen, og ligger nu godt i svinget på vej mod toppen.

Lucas Bjerregaard l rykkede hele 39 pladser fremad efter en runde i 67 slag ( -5 ), hvilket også viste sig at blive dagens laveste score.

Dermed er han Danmarks bedste deltager ved turneringen, hvor han således har små 4 slag op til amerikanske Peter Uihlein der nu ligger nummer et, efter en runde i 68, oven en i 67. Amerikaneren har på det seneste to top-20 afslutninger på Europa Touren, men Lucas bjerregaard truer ham altså nu.

Søren Hansen og Søren Kjeldsen missede cuttet.

TV: Her kan du se eller gense lucas da han var på TV med 24 Nordjyske i 2012