16 april 2015 08:01

Nivå Golf Klub har rundet 100 nye medlemmer i år

Forside UDSTYR Nivå Golf Klub har rundet 100 nye medlemmer i år
Af Peter Enné Jespersen

Medlemmerne strømmer til Nivå Golf Klub, og klubben har netop rundet 100 nytilkomne medlemmer i 2015. I tider hvor golfklubberne landet over har haft trange kår, er de 100 nye medlemmer en kæmpe succes. 

Samarbejdet mellem NGG SportsCollege og Nivå Golf Klub , er en af klubbens mange tiltag.

Samarbejdet mellem NGG SportsCollege og Nivå Golf Klub , er en af klubbens mange tiltag.

– Vi er meget stolte af, at vi onsdag den 15. april kan fejre, at 100 golfspillere har haft lyst til at tegne et medlemskab hos os i 2015. Vi er endda kun i midt-april, hvor sæsonen endnu ikke for alvor er begyndt, og det tegner derfor lyst frem mod resten af sæsonen, siger golfmanager i Nivå Golf, Peter Jespersen.

Peter Jespersen fortæller, at Nivå Golf Klub i år har introduceret et par nye medlemskabstyper, blandt andet et medlemskab til intermediate banen Toftegård, der koster 329 kr. om måneden. Der betales ikke indskud eller andre omkostninger og det har tilsyneladende givet mange blod på tanden.

– Det er virkelig positivt, at de nye medlemskabstyper er blevet taget så godt imod. Det er min fornemmelse, at det tiltaler mange at betale et månedligt kontingent, sådan som man også kender det fra fitness centre og andre fritidsaktiviteter. Det beviser, at det godt kan betale sig at tænke lidt ud af boksen og skabe lidt nye muligheder og dermed tiltrække mange nye klubmedlemmer, siger Peter Jespersen.

På søndag den 19. april er det Golfens Dag og her håber Peter Jespersen, at Nivå Golf Klub får besøg af mange nysgerrige gæster, som måske kunne have interesse i at tegne et af de spændende nye medlemskaber.