07 april 2015 10:58

Ny PING G30 støtter Bubba Watson Foundation

Forside UDSTYR Ny PING G30 støtter Bubba Watson Foundation
Af PM

PING annoncerede i dag at de sætter 5,000 limited-edition pink PING G30® drivere til salg, og at der doneres $60 per solgt driver til Bubba Watson Foundation.

Bubba Watson med sin Pink driver

Bubba Watson med sin Pink driver

Ebn af årsagerne til tiltaget er i følge John A. Solheim, PING bestyrelsesformand og CEO, at Bubba Watson har et stort hjerte for at hjælpe andre – især børn. Han bruger sin succes på banen til at hjælpe andre, og det vil PING altså gerne fortsætte med at støtte op omkring.

Bubba er kendt som den længst drivende på PGA Tour, og han har anvendt Pink PING drivere siden 2012, hvor han også vandt sin første MASTERS. Men allerede siden han var otte år gammel har han spillet med PING, som han i en pressemeddelelse fortæller både er godt udstyr, men også at Solheim-familien er yderst generøse når det handler om at give igen til sporten, og det har han tydeligvis stor respekt for.

unnamed

Den nye Pink G30 driver kommer i 9 og 10.5 grader, med mulighed for at jurstere en enkelt grad. Videre kommer den med indbygget “turbulator”, som skulle sætte ekstra fut i dit drive. Prisen for G30 i Pink vil ligge lige under 2.500 kroner, og sælges alle 5000 enheder, kan Bubba Watson se frem til at der går cirka 2.000.000 ind i fonden.