30 marts 2015 21:40

Tiger Woods bliver nok klar til MASTERS

Forside UDSTYR Tiger Woods bliver nok klar til MASTERS
Af Søren Kragh

Nu kører rygterne hurtigt, og flere og flere tror på at Tiger Woods spiller med ved dette års US Masters. En af de ting der gør at vægtskålen nu tipper mod at det rent faktisk kommer til at ske, er at et par sværvægtere med stærke relationer ind i golf-branchen, nu også udtaler at de tror på det.

2011 Emirates Australian Open - Day 1

Blandt de tungeste drenge i klassen er Tim Rosaforte fra Golf World. Og når typer som han er ude med så kraftig en stemme for at det kommer til at ske, så lytter mange til det.

Rosaforte har antageligt også noget insiderviden, som vi ander kun kunne sukke efter også at have adgang til. Herunder hører at han gætter på, at Tiger Woods med stor sandsynlighed vil tage et par prøverunder på Augusta-banen. Og hvis der vitterligt er hold i det, ja så er det ret indlysende at oddsene er gode for at Tiger er tilbage, og spiller med under tha Masters.

Så hvem ved? Måske bliver det på Augusta at vi ser Tigeren  for alvor vende tilbage. Det vil nok gøre Jack Nicklaus glad, da han har udtalt at Tigeren blot er nede i en dal, som vi vil se ham komme fri af igen. Måske det er nu? En anden ting som nogen påpeger er, at hvis 2014 var Tigers værste år, ja så er det vel ikke så slemt endda. Han tjente omkring $ 55.000.000, og så er ryg problemer nok heller ikke værre end som så…!?

Hvis Tiger Woods kommer med, kan du her et udvalg af de Nike-udstyr og tøj vi kan forvente at se ham i.

Screen_Shot_2015-03-23_at_2.11.49_PM.0