16 februar 2015 09:08

Snedeker vandt på PEBBLE BEACH

Forside UDSTYR Snedeker vandt på PEBBLE BEACH

Brandt Snedeker vandt sin syvende sejr på PGA Touren, da han med en runde i -5 kunne skrive under på ugens sidste scorekort, og tælle til -22 i den samlede stilling. Med 3 slag ned til Nick Watney på andenpladsen, og efter at have henvist Jim Furyk 6 pladser væk fra sin førerposition, var det en energisk og glad Snedeker som kunne give nedenstående interview til PGA Touren. 

Dermed er Snedeker som nu har vundet The PEBBLE BEACH National PRO-AM to gange, i det han også vandt turneringen tilbage i 2013, tilbage i god form, og håber at kunne nå flere top-resultater i år.

Snedeker vandt turneringen med en bag hvor i putteren ikke har været udskiftet i cirka 9 år. Dermed har hans 34″ Odyssey White Hot XG Rossie putter været med til at sikre samtlige at hans 7 PGA Tour-sejre!

Snedeker med sin trofaste 34" Odyssey White Hot XG Rossie putter som følgesvend.

Snedeker med sin trofaste 34″ Odyssey White Hot XG Rossie putter som følgesvend.

Ligesom putteren har Snedekers dirver været en god ven af bagen. For med lidt over 4 år som fast følgesvend, og med en udskiftning til samme model da det første eksemplat i 2012 gik i stykker. Har TaylorMade Burner SuperFast driveren også gjort sig arbejde for at skabe de flotte resultater.

 

 

Det fulde overblik over vinderbagen er:

Driver: TaylorMade Burner SuperFast (Fujikura 661 Tour Spec X shaft), 9.5 grader

3-wood: PING G25 (Aldila Tour Green shaft), 15 grader

Hybrid: PING Anser (Aldila Tour Blue 85H TX shaft), 17 grader 

Jern: Bridgestone J40 (4-PW; Aerotech SteelFiber i95 S shafts) 

Wedges: Bridgestone J15 (51 og 55 grader; True Temper GS 95 shafts); Titleist Vokey TVD K-Grind (60 grader; True Temper Dynamic Gold S400 Tour Issue shaft)
Putter: Odyssey White Hot XG Rossie

Bold: Bridgestone Tour B330

*Iflg. PGA Tour

Ingen relaterede nyheder