10 februar 2015 19:46

Boldtrenden er blød, blødere, blødest...

Forside UDSTYR Boldtrenden er blød, blødere, blødest...
Af Søren Kragh

Blødere bolde er en trend som vi netop har fundet et lille in-sight om på nettet. Du kan i nedenstående videoklip se og høre et The Golf Channel interview omkring emnet, hvor det bliver slået fast at bold-trenden er blødere golfbolde.

Callaway er med på trenden med blødere bolde. Producenten er på banen med deres til dato blødeste serie.

Callaway er med på trenden med blødere bolde. Producenten er på banen med deres til dato blødeste serie.

Du har måske allerede set at mange producenter markedefører deres bolde som værende “super soft”, men trods denne trend skal du ikke frygte at blødheden gør boldene så modtagelige for skader endda. Du kan altså forvente en fair holdbarhed, hvilket man ellers kunne frygte ikke ville være tilfældet.

Titleist har gennemført en test der viser at uanset hvilket bold du spiller er distanceforskellen minimal. ( maksimalt op til +/- 10 meter i begge retninger. Netop derfor brænder fokuseringen på bløde bolde måske igennem!? Nu er kvaliteten og holdbarheden langt højere end tidligere, og så tilbyder en blød bold masser af kontrol, feel og spin på især det korte afstande.

Videre er trenden den samme på udstyret, hvor også wedged for soft-grooves, men det er en anden snak, som dog understreger at trenden som det påpeges i videoen, går mod de bløde værdier.

Ingen relaterede nyheder