31 maj 2014 08:55

Er du Danmarks bedste putter?

Forside UDSTYR Er du Danmarks bedste putter?
Af Made in Denmark

Made in Denmark introducerer som optakt til Europatour turneringen i Himmerland et velgørenheds program til fordel for KidsAid, der støtter svage og syge børn i Danmark.Er du Danmarks bedste putter?

charitymid900-300x200

Skal du være en af tre, der skal afgøre den store finale på 18. green i Himmerland søndag den 17. august lige før præmieoverrækkelsen ved Made in Denmark – og kan du klare presset med 20.000 mennesker omkring green og 200 millioner TV seere hjemme i stuerne?

Konkurrencen begynder på det Roadshow, der fra mandag den 2. juni kommer rundt i landet, og slutter med den store finale på 18. green i Himmerland søndag den 17. august. Det koster 20 kroner at deltage i konkurrencen, og hele overskuddet går til KidsAid.

– Vi er glade for at kunne lave denne form for velgørenhed, hvor vi støtter et fantastisk formål, og hvor de der støtter, får mulighed for at få en helt unik oplevelse, siger Flemming Astrup, Promotor for Made in Denmark om tiltaget.

Made in Denmark Charity støtter KidsAid

– Vi ser aftalen som Charity partner til Made in Denmark som et resultat af den seneste professionalisering KidsAid målrettet har iværksat. Vi er utrolig stolte af Made in Denmark har valgt os som samarbejdspartner og vi håber konkurrencen er med til at samle en masse penge ind til den gode sag, siger Bestyrelsesformand i KidsAid Søren Bach.

kidsaidmid300

Ud over oplevelsen på 18. green foran tusindvis af tilskuere, kan Danmarks bedste putter tage en helt fantastisk præmie med hjem. Frem mod Made in Denmark bliver præmien større og større efterhånden som flere sponsorer bidrager, men allerede nu er der en Mercedes-Benz CLA fra Ejner Hessel i en måned, Golfophold i Himmerland Golf & Spa Resort, Gavekort på 10.000 kr. til JYSK, en Jensen luksus seng og meget, meget mere.

Ved de mange Roadshows kan man vinde billetter til Made in Denmark, mens man under selve Made in Denmark kan putte sig til den store finale.

Læs meget mere om program, regler og præmier HER

 

Ingen relaterede nyheder