30 oktober 2014 14:06

Dansk idé giver mulighed for pause når og hvor du vil

Forside UDSTYR Dansk idé giver mulighed for pause når og hvor du vil
Af Søren Kragh

Der er fokus på iværksættere i Danmark, men det er død-svært at brænde igennem. Men lige nu er en dansk idé ved at finde fodfæste, og det er endda med en idé der gavner golfere, og andre som har behov og lyst til at kunne hvile sig hvor som helst – når som helst!

Her kan du se princippet bag Sitpack

Her kan du se princippet bag Sitpack

Produktet hedder “Sitpack” og har er kort forklaret en periskop-stol, som du kan have med i din golfbag. Når du trænger til en at hvile lidt, kan du på nul komme fem trække Sitpack stolen ud, og vupti; nu kan du hvile ligesom du kan se det på billedet for oven.

Lige nu kan du på hjemmesiden kickstarter købe Sitpack for 175 kroner, og endda få en extra fod med i en unik farve fordi du er “early bird”

 

På den amerikanske iværksætterportal, hvor man kan fortælle om sin ide, og derefter presælge sine produkter og således “crowd-fonde” sin ide. Er den danske idé godt på vej mod sit mål, som er at samle kr 450.000 sammen inden produktionen kan kick-startes.

Der er i skrivende stund samlet kr. 275.000 ind, og der er en måned tilbage at samle ind i Du kan se mere og eventuelt støtte projektet ved at pre-ordre en Sitpack til dig selv eller en du holder – eller måske din Pro shop? Se mere HER

Sitpack er en vaske ægte dansk idé, som giver mulighed for at tage et siddende hvis når og hvor du vil. Smart!

Sitpack er en vaske ægte dansk idé, som giver mulighed for at tage et siddende hvis når og hvor du vil. Smart!

Ingen relaterede nyheder